fbpx
betonske cevi i betonski elementi
  • Popularno

ŠPIK – Šumadija promet

Preduzeće ŠPIK Šumadija proizvodi betonske cevi prečnika od 200 do prečnika 1000 za kanalizaciju i drenažu, kao i šaht završnice za kanalizaciju. Preduzeće Špik – Šumadija je locirano u Beogradu, a proizvodnja se nalazi u Leštanima.
Takođe, proizvodimo i nivelacione ili rasteretne ploče za šahte, radijalnu opeku (cigla), betonske kinete za šahte.

Betonske cevi i šahte 

Kada je u pitanju betonska galanterija, u našem asortimanu se nalaze:

Proizvodi od betona mogu biti različitih dimenzija, kao i različite kilaže.

Takođe, bavimo se i prodajom liveno gvozdenih poklopaca, penjalica za šahte i rešetke domaćih i stranih prizvođača.

U cilju konstantnog unapređenja kvaliteta kompanija je uvela standard kvaliteta po najvišim kriterijumima, imamo sertifikat ISO 9001:2008. Naš proizvodni proces, pakovanje i skladištenje proizvoda od betona su u potpunosti u skladu sa standardima EU.

Naša firma ima savremenu proizvodnu liniju, a naši radnici, koji su dobro obučeni i iskusni u ovoj vrsti posla, omogućavaju nam da sa velikom preciznošću vršimo izradu proizvoda od betona iz našeg asortimana, kao i izradu betonskih elementa po porudžbini.

Firma ”Špik” doo ima za cilj da očuva i opravda zavidnu poziciju koju trenutno ima na domaćem tržištu, kao i da obezbedi stalni rast preduzeća i uvećanje tržišta, tako što, implementacijom najsavremenijih tehnologija i stalnim usavršavanjem zaposlenih, kontinuirano ulaže u proces proizvodnje.

Beton je građevinski materijal koji se uglavnom pravi od cementa, agregata. Zbog svoje dugotrajnosti, spada u vrstu materijala koji se najviše koristi od svih veštačkih materijala na svetu. Zbog svega toga, kao i našim ozbiljnim pristupom rada, naši proizvodi od betona garantovano traju dugi niz godina.

Konstantna i stroga kontrola kvaliteta je nešto na šta smo ponosni, a što nam je, takođe izgradilo dobru reputaciju među klijentima.

Budite slobodni da kontaktirate ”Špik” doo radi dogovora oko Vama potrebnih proizvoda, količine i cene istih.

Kružni put 13c, Beograd