fbpx
yell.rs

Balkan Hidraulik

Balkan Hidraulik doo je preduzeće osnovano 2009. godine u Beogradu koje se bavi spoljnom i unutrašnjom trgovinom. Osnovna delatnost preduzeća je servis i prodaja hidrauličnih komponenti za komercijalna vozila.

Naš glavni partner je HYVA iz Holandije, svetski lider u proizvodnji teleskopskih cilindara i ostalih hidrauličnih komponenti kao sto su pumpe, ventili, komande itd čiji smo zastupnici za tržište Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije I Crne Gore.

HYVA u sastavu grupacije poseduje takodje još nekoliko firmi kao što su HYVA LIFT, HYVA CRANE, KENNIS, GEORG HYDRAULIK, HYVA FLOOR.

Pored kompanije HYVA, Balkan Hidraulik je svojim zalaganjem u oblasti hidraulike dobio zastupnistva jos nekoliko evropskih i svetskih brendova od kojih izdvajamo kompaniju PENZ – jedan od lidera u proizvodnji reciklažnih i šumskih dizalica, DAUTEL –  nemačka kompanija za proizvodnju utovarnih hidraulicnih rampi za vozila, zatim CRAMARO – italijansk firma koja je specijalozovana za proizvodnju cerada za prekrivanje rasutog tereta na vozilima. ROZZI evropski lider u proizvodnji polipnih grabilica za utovar otpada, trupaca, rastresitih materijala itd.  MOUVEX Blackmer francuski proizvodjac vijčanih kompresora za istovar silo cisterni i tečnosti kao i pumpe za razne namene.

Pored gore navedenih proizvoda možemo Vam ponuditi i sledeću opremu: WARN vitla, ASA hladnjake za ulje, PARKER pumpe itd.

U programu su i auto delovi za teretna vozila kao i auto servisi za teretna vozila.

Autoput za Novi Sad 135, Beograd