fbpx
najbolja kurirska sluzba u srbiji

Balkan auto – BEX kurirska služba

Balkan auto – Bex kurirska služba Vam nudi ekspresnu dostavu pošiljki. Svoje usluge Vam nude bez obzira na udaljenost, na teritoriji Srbije i okoline. Radnim danima i subotom, pošiljke se mogu preuzimati i dostavljati od vrata do vrata, po principu danas za sutra.

Kurirska služba – Balkan auto – BEX  Kurirska služba.

Ukoliko uz paket želite da pošaljete dokument koji prilikom dostave pošiljke primalac treba da potpiše, nudimo Vam uslugu pošiljke sa zahtevom za vraćanje potpisane otpremnice . Bex kurirska služba  će Vam  adekvatno upakovanu, potpisanu otpremnicu,  vratiti na adresu.

Ostale vrste usluga

Pošiljka sa povratnicom je pošiljka čije se uručenje potvrđuje pisanim putem, na posebnom obrascu “Povratnica”.
U svojoj ponudi imamo i opciju ličnog uručenja pošiljki, koja podrazumeva uručenje pošiljke direktno primaocu.
Jedna od dodatnih usluga je pošiljka sa plaćenim odgovorom.  Ova usluga podrazumeva vraćanje pošiljke pošiljaocu koja nije teža od 2 kg i koja može da stane u Bex kovertu dimenzija 30x40cm.
Svoje pošiljke možete osigurati tako što ćete prilikom prijavljivanja pošiljke navesti iznos osiguranja vrednosti pošiljke.
Pored svih ovih usluga u ponudi imamo i pošiljke sa otkupninom, najavu kurira pre dolaska na adresu, kao i SMS i e-mail izveštaje.

Svim korisnicima  usluga , Bex kurirska služba, obezbeđuje besplatnu poštansku ambalažu . Ambalaža je u  vidu kartonskih koverti i najlonskih kesa sa jakom samolepljivom trakom.
Preko Bexa možete slati i specijalne pošiljke kao što su :
  • auto­delovi;
  • gume za vozila;
  • televizore;
  • i ostale nestandardne pošiljke.

Kako imamo saradnju sa firmom In Time Express d.o.o. u mogućnosti smo da organizujemo uvoz i izvoz pošiljaka u zemlje bivše Jugoslavije.

Za sve dodatne informacije možete pogledati naš sajt ili nas kontaktirati putem maila ili telefona.

Prodaja i iznajmljivanje automobila

Takođe, pored kurirskih usluga, naša firma Balkan auto Vam nudi usluge prodaje polovnih automobila i Rent a car usluge, čije detalje možete pogledati na sajtu www.balkanauto.com.

Možete posetiti naš plac za prodaju automobila i pogledati našu ponudu za najam automobila i prodaju. Takođe, nudimo Vam usluge registracije vozila i tehničkog pregleda.

Kralja Milutina 146, Šabac