fbpx
NS koncept – daljinski nadzor i upravljanje podstanica

NS koncept

NS koncept d.o.o. je osnovan 2001. godine. Osnovna delatnost preduzeća je automatizacija industrijskih i termoenergetskih procesa. Misija kompanije NS koncept je pružanje usluga i izrada proizvoda primenom savremenih nadzorno upravljačkih sistema koji obezbeđuju pouzdanost procesa.

 

Automatizacija industrijskih i termoenergetskih procesa – NS koncept.

Naša vizija je unapređenje i očuvanje pozicija na tržištu, kao i proširenje delatnosti i na druge obasti uz konstantnu brigu o životnoj sredini.

Nudimo kompletna rešenja u oblastima nadzora i upravljanja nad raznim postrojenjima.

Rešenja obuhvataju:

  • Termoenergetske instalacije i grejanje (toplane, toplovodni kotlovi, kotlovi na čvrsto gorivo i kotlovi na bio gorivo, kotlovi na biomasu, podstanice i pumpna postrojenja);
  • Sisteme vodosnabdevanja, prehrambenu industriju i ostala industriju.

Koristimo savremenu i kvalitetnu opremu i tehnologiju svetski poznatih proizvođača – Omron, Unitronics, Danfoss, Burket, Kamstrup, Wika, DeltaOhm, Yokogawa, Techem. Stručni kadar naše firme će u odnosu na specifične zahteve kupca pronaći i ponuditi najoptimalnije rešenje uz mogućnost dogovora.

NS koncept je uradio veliki broj projekata u oblastima automatizacije (automatizacija u objektima), daljinskog upravljanja i nadzora, regulacije i merenja. Veliki broj projekata izveden je u sistemima vodosnabdevanja i vodovoda, sistemima prehrambene industrije i klimatizacije. Kvalitet proizvoda i usluga su od samog početka naše osnovno opredeljenje. U svim poslovnim procesima uvažavamo standarde i izvodimo kvalitetno poslovanje.

U naš proizvodni program uveli smo i solarne elektrane. Vezano za solarnu energiju u ponudi se mogu naći i solarni paneli.

Naše reference su: Novosadska toplana, Subotička toplana, Evropska agencija za rekonstrukciju i razvoj, TO Valjevo gradska toplana, TO Čačak gradska toplana, NIS Petrol Rafinerija nafte Novi Sad, Pokrajinsko izvršno veće i Skupština Novi Sad, Klinički centar Novi Sad…

Subotička 21, Novi Sad