fbpx
Uno Lux Processing – HMI uređaja

Uno Lux Processing

Projektovanje, inženjering, isporuka opreme i izrada softvera za automatizaciju. Takođe se bavimo i regulacijom, nadzorom i upravljanjem mašinama i industrijskim postrojenjima, automatika (oprema za automatiku).

Automatika, projektovanje, inženjering, isporuka opreme, softveri za automatizaciju – Uno Lux Processing.

Preduzeće UNO-LUX PROCESSING d.o.o. registrovano je sa sedištem u Beogradu. Od svog osnivanja preduzeće se razvija u kontinuitetu, neprekidno povećavajući obim poslovanja, obim i kvalitet usluga na tržištu Srbije i u inostranstvu. O ovome najbolje svedoče reference preduzeća koje možete videti na našem sajtu.

Preduzeće je orijentisano ka promociji najboljih stručnih rešenja i iskustava po međunarodno priznatim merilima. U tom cilju UNO-LUX PROCESSING sarađuje sa velikim svetskim kompanijama. Nabavljamo najkvalitetnije komponente za automatiku proizvođača:

  • BOSCH-REXROTH (Montažna tehnika, Linearna tehnika, Servo pogoni, Frekventni regulatori, PLC, HMI);
  • WEINTEK (Operatorski Touch paneli, Operatorski paneli);
  • AUTOMATIONDIRECT (Programabilni logički kontroleri, Step motori i drajveri, enkoderi, senzori);
  • SIEMENS (Programabilni logički kontroleri PLC);
  • INDUSOFT (SCADA softver);

Od 2014. godine UNO-LUX PROCESSING je zvanični distributer opreme kompanije BOSCH-REXROTH. Kompanija proizvodi različitu opremu, kao što su: linearna i montažna tehnika, servo pogoni, frekventni regulatori, PLC, HMI).

Isporuka opreme je sa lagera i uključuje isporuku sve neophodne dokumentacije i softvera. Naši inženjeri će Vam pružiti kvalitetnu tehničku podršku za korišćenje naše opreme.

ISO standard

UNO-LUX PROCESSING posluje u skladu sa standardom ISO 9001:2015.

Sistem za nadzor i upravljanje postrojenjem

Na 44. međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu, preduzeće UNO-LUX je dobilo „Veliku nagradu KORAK U BUDUĆNOST“. Nagrada je dobijena za „Sistem za nadzor i upravljanje postrojenjem za proizvodnju KAN-a u Azotari Subotica“. Stručni žiri 48. međunarodnog sajma tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu, za izložena vrhunska tehničko-tehnološka rešenja dodelio je nagradu preduzeću UNO-LUX PROCESSING d.o.o. U pitanju je „Velika nagrada KORAK U BUDUĆNOST“ za „Upravljački sistemi za prečišćavanje vode za piće u Fabrici vode Barič“.

Od 2014. godine UNO-LUX PROCESSING je zvanični distributer kompanije BOSCH-REXROTH za programe linearne i montažne tehnike, elektro pogona i industrijske automatizacije.

Krajem 2017. godine UNO-LUX PROCESSING je postao i zvanični distributer WEINTEK opreme za područje Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Stevana Filipovića 1v, Beograd