fbpx

Srbija Tours International

Srbija Tours International je renomirani autobuski prevoznik za Nemačku i sve veće gradove u Evropi. Svakodnevne autobuske linije za Nemačku, autobuski prevoz za Italiju, autobuski prevoz za Češku. Visokoprofesionalna usluga, povoljno, sigurno, brzo, servis.

Autobuski prevoz za Nemačku i gradove Evrope

Prevoz putnika autobusom, Srbija Tours International zajedno sa renomiranim Nemačkim prevoznikom Omnibusbetrieb Armin Mergler GmbH i srpskim preduzećem Touring Line iz Beograda svakodnevno prevozi iz Srbije u sve veće gradove Nemačke (svakodnevni prevoz od Srbije do Nemačke, svakodnevni prevoz od Nemačke do Srbije). Prevozi luksuznim autobusima, brižljivo odabranom posadom i uz najniže cene karata ćete udobno i sigurno stići na odredište. Svi naši autobusi imaju punjače za telefone i prenosive uređaje.

Autobuske karte

Autobuske karte kod nas možete kupiti i preko vaših platnih kartica. Na ovaj način će vaše karte i mesta u autobusu biti osigurani. Po završenoj transakciji, sistem će vam prikazati podatke o kupovini i ukoliko je sve prošlo bez problema, na e-mail će vam stići i potvrda o plaćanju. Bez potvrde o izvršenoj uplati vaše mesto nije rezervisano.

Srbija Tours je uveo novi sistem sa kojim možete brzo i jednostavno da rezervišete i kupite vaše autobuske karte.

Rezervacija

Rezervacijom se podrazumeva svaka karta za koju je za način plaćanja određen keš, tj. plaćanje u autobusu prilikom polaska. Po vašoj rezervaciji, naše osoblje će vas kontaktirati na navedeni telefon ili e-mail radi potvrde. Tek tada, Vaša rezervacija će biti važeća.

Najbolji način da dođete do vaše karte je direktnom kupovinom preko vaše kartice. Naplatni sistem je u sklopu Banke Intese u Srbiji. Za sada primamo samo Master Card, Maestro i Visa kartice. Po odabiru ove opcije ćete biti preusmereni na portal Banke Intese gde ćete moći da završite kupovinu.

Za informacije nam se možete obratiti preko Facebook-a, dok se rezervacije obavljaju isključivo preko sajta ili telefonom.

Više od 24 godine iskustva je naša preporuka!

Lička 3, Beograd

    • 2 godine ranije

    Preporučio bih svima da putuju sa SRBIJA TURS…..