fbpx
yell.rs

Auto MG Commerce

Auto MG Commerce je ovlašćeni prodavac i serviser sledećih brendova: IVECO i MAZDA.

Prodajno servisni centar se nalazi na jednoj od najvažnijih evropskih raskrsnica autoputa Beograd-Sofija i Beograd-Atina.

Kao ovlašćeni centar za prodaju i servis Iveco i Mazda vozila opremljeni smo najsavremenijom dijagnostičkom opremom i specijalnim alatima pomoću kojih stručno osposobljeni kadrovi pružaju sve vrste servisnih usluga na vozilima. U okviru poslovnog objekta nalazi se i magacin rezervnih delova opremljen visoko regalnim skladištem.

Korisnički servisi IVECO service assistance i MES (Mazda Europe Service) obezbeđuju kupcima brzu i efikasnu pomoć 24 časa dnevno, 365 dana u godini.

Pored standardnih usluga servisiranja i prodaje rezervnih delova, u prodajno-servisnom centru mogu se obaviti i tehnički pregled, kompletno osiguranje vozila i pranje vozila.

Naša poslovna strategija je zadovoljstvo kupca. To podrazumeva praćenje eksploatacije vozila tokom radnog veka, što je upravo dokaz velikog broja zadovoljnih kupaca i korisnika usluga.  Radimo po sistemu „staro za novo“ za kupce naših brendova: automobila Mazda i Iveco kamiona.

Stari auto put bb, Niš