fbpx
Sitonija-Stand

Astra travel

Turistička agencija Astra Travel osnovana je 1998. s namerom da svojim klijentima obezbedi sigurna i uspešna putovanja. Agencija Astra Travel je članica YUTA, sa licencom broj OTP 85/2010. Posebno se ističemo velikim izborom turističkih aranžmana za letovanje u Grčkoj. Letovanje – Grčka, Sitonija, Sarti, Neos Marmaras, Toroni, Metamorfozis, Nikiti, Kalamitsi, Vurvuru, Gerakini, Psakoudia, Salonikiou, Potidea… na jednom mestu!

Turistička agencija, letovanje na Sitoniji – Astra Travel.

Ukoliko planirate letovanje u Grčkoj, možete izabrati neki od brojnih aranžmana koje nudimo ove godine. Letovanje 2020. je u znaku Sitonije.

Sitonija je središnje poluostrvo na Halkidikiju. Sitonija je ispunjena lepotama, od raznolikih peščanih plaža, planina, borovih šuma do istorijskih znamenitosti, kao što je Toroni, ostatak antičkog grada. Neke od najpoznatijih plaža su Azapiko, Korakas, Tristinika, Kalamici, Kriaritsi.

U našoj ponudi se nalaze aranžmani za različita mesta na Sitoniji. Na istočnoj obali možete izabrati letovanje u mestima: Sarti, Sykia, Kalamitsi, Vurvuru. Letovalište Sarti poseduje dugačku i prostranu peščanu plažu. Na Sartiju se mogu pronaći sadržaji za sve, kako za porodice sa decom, tako i za mlađe parove. Pogledajte cene apartmana, kao i cene hotela za letovališta na istočnoj obali Sitonije.

Na zapadnoj obali Sitonije, može izabrati letovanje iz snova u mestima: Porto Koufo, Neos Marmaras, Nikiti, Toroni. Najpoznatije letovalište je Neos Marmaras i centar mesta Porto Carras. Neos Marmaras se prostire na dve peščane plaže. Prožet je planinskim brežuljcima, šumama i maslinjacima. Veoma je popularan među porodicama sa decom, jer ima sve što je potrebno za zanimljiv i ugodan odmor.

Letovanje na Sitoniji obuhvata i druga mesta, kao što su Metamorfozis, Psakoudia, Gerakini. Metamorfozis je malo mesto između Sitonije i Kasandre. Idealno za miran odmor bez previše turista. Tu je i Kasandra, poluostvro koje se nalazi zapadno od Sitonije sa velikom ponudom apartmanskog i hotelskog smeštaja.

U zavisnosti od Vaših želja i mogućnosti, možete izabrati neke od apartmana ili hotela iz naše velike ponude. Pogledajte cene apartmanskih aranžmana na Sitoniji, kao i cene hotela na Sitoniji i drugim mestima u Grčkoj.

U svakom trenutku možete pogledati preporuke naših zadovoljnih klijenata.

Svetozara Markovića 4, Beograd

  • 9 godina ranije

  Već nekoloko godina koristim usluge Astre travel. Izuzetno korektno osoblje agencije, vodića i domaćina u mestima boravka. Smene od 12 nošenja (13 dana) prava su mera. Samo napred za vaše i naše bolje druženje.

  Zdravko Pavlović

  • 5 godina ranije

  Letovala sam sa mnogim agencija ali kao sto je Astra nijedna nije.Sve pohvale.

  • 5 godina ranije

  Imam kucu od koje se ne odvajam, Hoću na more, ne znam da li može i on? Da li u vašim aražmanima ima mesta za moju kucu? Molim vas da mi odgovorite za uslove. pozdrav Mili