fbpx
jobpro-poslovni-softver

Databaze

Naša firma ti može pomoći da napraviš aplikaciju za poslovanje prema sopstvenoj specifikaciji koristeći naprednu tehnologiju. Izaberi gotovo rešenje koje se može dograditi ili napravi aplikacije za sebe i svoj posao od samog početka. Databaze je član FileMaker Business Alliance sa sertifikovanim stručnjacima za FileMaker 13, 14, 15 i 16.

Aplikacija za poslovanje, poslovni softver

JobPro – Logistika

JobPro je sveobuhvatan poslovni softver u koji je uloženo više od 10 godina i desetine hiljada sati rada i iskustva. Koristi se sa uspehom u brojim kompanijama kao što su “Nestle”, “Wilson”, “Pannar”, da nabrojimo samo najpoznatije.

Kompletan korisnički interfejs je preveden na srpski jezik i prilagođen našem tržištu. Organizovaćemo 20 + 15 – minutne prezentacije na koje se možeš prijaviti preko našeg websajta bez ikakvih obaveza. Nakon toga, zainteresovani će moći da naruče besplatan jednomesečni Demo ukoliko žele sami da ispitaju mogućnosti aplikacije.

JobPro ima tri osnovna modula – Ljudi, Prodaja i Inventar. U sklopu ovih modula ćeš naći pod-module za praćenje kontakata, prepiske, zadataka, upita, tendera, ponuda, faktura, uplata, proizvoda magacina, transporta itd. Uz module, postoji i kalendar sa gant kartom, tabela za brzi pregled situacije i kompleksan administrativni deo koji tvome osoblju omogućava da uređuje i prilagođava aspekte sistema, npr. valute, jezike, email adrese, korisničke naloge i sl.
JobPro se koristi u mnogim kompanijama sa već ponuđenim modulima. Međutim, ono što je najveća prednost JobPro sistema je da je fleksibilan i omogućava proširenja u bilo kom pravcu. Možeš povezati svoj sistem sa internet stranicom ili omiljenim računovodstvenim softverom, sa fiskalnom kasom, barkod aparatom, automatskim vratima ili čak mašinom za sečenje kartona (slučaj koji smo nedavno imali…).

Napravi svoju aplikaciju – FileMaker Pro

Na tržištu je danas obilje gotovih rešenja koja mogu efikasno dorpineti boljoj organizaciji poslovanja i u velikom broju slučajeva su dovoljna.
Ukoliko se u tvom slučaju ispostavlja da gotova rešenja ne mogu zadovoljiti potrebe možeš napraviti sopstvenu aplikaciju prema jedinstvenim specifikacijama uz pomoć platforme FileMaker Pro. Sam, sa svojim IT šampionom koji se razume u stvari ili uz našu pomoć. Pročitajte više…

Osnovne aktivnosti

  • Izrada softvera i održavanje aplikacija za poslovanje;
  • Prodaja, unapređenje i održavanje aplikacije za logistiku;
  • Izrada softvera i aplikacija po specifikaciji na platformi FileMaker Pro

Osnovna ponuda

Softverska rešenja i aplikacija za poslovanje prema specifikaciji korisnika, JobPro platforma za logistiku, Aplikacije za integraciju sa web stranicama i drugim platformama, npr. za slanje sms poruka, emaila, štampanje dokumenata itd…

Pogledajte preporuke naših klijenata i pozovite nas za sve dodatne informacije.

Rudi Čajaveca 33, Beograd