fbpx
master plast – ekstruder

Master plast

Delatnost firme Master Plast iz Vršca je proizvodnja i ambalaže od plastičnih masa, a radimo i štampanje na kesama. Master Plast ima stabilnu tržišnu poziciju koju prvenstveno duguje kvalitetnom proizvodu. Pored obučenog kadra i savremene tehnologije, za kvalitetan proizvod u velikoj meri zaslužan je i repromaterijal koji koristimo.  Prilikom kupovine sirovina  uvek se odlučujemo za kvalitetne materijale velikih proizvođača.

Ambalaža od plastičnih masa 

Težimo da svojim delovanjem i poslovanjem, u što većoj meri zadovoljimo potrebe naših kupaca, da im izađemo u susret i poboljšamo njihovo poslovanje.

Termoskupljajuća folija

Pravimo je od polietilena niske gustine. Nakon izlaganja temperature, folija se skuplja 25% do 30% i oblikom prilagođava proizvodu koji obavija. Termoskupljajuća folija se koristi zato što je ekonomski isplativa, jednostavna za upotrebu, ne propušta vodu, ekološki je bezbedna, štiti proizvod od prašine, prljavštine i oštećenja, i može da se reciklira. Termoskupljajuću foliju proizvodimo u različitim širinama, dužinama i debljinama, kako bi ispunila zahteve kupca.

Štampane biorazgradive kese – HDPE i LDPE kese:

  • tregeri kese;
  • butik kese sa banana ručkom;
  • butik kese sa fleksibilnom ručkom;
  • kese za apoteke.

HDPE i LDPE vreće:

  • vreće raznih veličina, debljina i boja;
  • kese za pakovanje raznih proizvoda,
  • vreće za smeće.

U mogućnosti smo da proizvedemo vreće prema vašim zahtevima (dimenziji, debljini i boji)

Sintetički mesarski papir

Proizvodi  se u tabacima bele boje, otporan je na vlagu, mast (idealan za pakovanje mesa, mesnih prerađevina, sireva, peciva, bureka). Može biti različitih formata sa ili bez štampe (prilagođeno zahtevu kupca).

Ključni smo dobavljač velikom broju sistema, od malih preduzeća do multinacionalnih kompanija, a naši najznačajniji kupci su: Delhaize Serbia, Hemofarm, Swisslion Takovo, Marbo Product, Mleko produkt Zrenjanin, Pharmanova Co d.o.o., Aleva, Union…
Veleprodaja ambalaže je naša delatnost.

Feliksa Milekera 30, Vršac