fbpx
Yellow Pages i AI marketing na steroidima

Yellow Pages i AI marketing na steroidima

Yellow Pages su sinonim za pronalaženje pravih firmi već decenijama. Da li ste znali da sada možemo učiniti vaša oglašavanja na Yellow Pages još efikasnijim? Uz pomoć veštačke inteligencije (AI), vaše oglase možemo prikazati tačno onim ljudima koji traže ono što nudite, baš kada im to i treba! Yellow Pages i AI marketing na steroidima.

Šta je AI marketing na steroidima?

Zamislite tradicionalno ciljano oglašavanje, ali pojačano moćnom veštačkom inteligencijom. AI marketing na steroidima upravo to i jeste. To je napredna tehnika oglašavanja koja koristi AI algoritme za analizu podataka o potencijalnim kupcima i prikazivanje oglasa relevantnoj publici u pravo vreme.

Kako AI marketing na steroidima funkcioniše?

  1. Definišete ciljnu publiku: Ko su vam idealni kupci? Šta ih zanima? Šta traže online?
  2. AI prikuplja podatke: AI algoritmi prikupljaju podatke o vašoj ciljnoj publici iz različitih izvora, uključujući demografiju, interesovanja i online ponašanje.
  3. AI identificira prave ljude: Na osnovu prikupljenih podataka, AI identifikuje ljude koji su najverovatnije zainteresovani za vaše proizvode ili usluge.
  4. Prikazivanje ciljanog oglasa: Vaši oglasi se potom prikazuju samo tim relevantnim korisnicima na Yellow Pages i drugim digitalnim platformama.
  5. Optimizacija u realnom vremenu: AI prati performanse vaših kampanja i optimizuje prikazivanje oglasa u realnom vremenu za poboljšanje rezultata.

Prednosti AI marketinga na steroidima:

  • Dostignite prave ljude: Trošite manje novca na oglašavanje jer se vaši oglasi prikazuju samo onima koji su zainteresovani.
  • Povećajte prodaju: Veća relevantnost oglasa znači više klikove i konverzije.
  • Dobijte bolji ROI: Iskoristite svaki dinar koji utrošite za oglašavanje.
  • Uštedite vreme: AI se brine o teškom radu, tako da se vi možete fokusirati na vođenje svog biznisa.

Yellow Pages i AI marketing – Savršena kombinacija:

Yellow Pages je već poznat po tome što povezuju kupce sa pravim firmama. Sa AI marketingom na steroidima, povezujemo vas i sa pravim kupcima u pravo vreme.

Šta čekaš?

Kontaktirajte Yellow Pages danas i otkrijte kako vam možemo pomoći da dostignete ciljnu publiku i povećate profit!

administrator

Žarko Popović, direktor i osnivač Aneto AI, sa dugogodišnjim iskustvom u marketingu, oglašavanju i prodaji. Osnivač je prvog i jedinog Yellow Pages-a u Jugoslaviji, Srbiji, Crnoj Gori, a jedan je od prvih ljudi koji su počeli posao na Internetu u Srbiji. Autor je 27 publikacija Yellow Pages koje su podeljene besplatno u milionskom tiražu. Autor je prvog servisa za “Preporuke” on line.

Ostavite odgovor