fbpx
krušik na sajmu lorist

Šampionski pehar za Krušik

Šampionski pehar za Krušik

HK „Krušik” a.d. je posle poznate pauze od 15 godina ponovo uzeo učešće na 52. Međunarodnom sajmu lova i ribolova. Pored ovog sajma održani su 52. Međunarodni sajam turizma, 27. Sajam ekologije i treći sajam sporta. Svi navedeni sajmovi nose zajedničko ime „LORIST” po čemu su poznati u celom regionu.

Međunarodni sajam „LORIST 2019” održan je od 02. do 06. oktobra na Novosadskom sajmu. Nastupilo je više od 500 izlagača koji su predstavili ponudu u oblasti lova, ribolova i turizma Dunavskog regiona, kao i ekologiju i sport u našoj zemlji. Uz izložbenu postavku i prodaju proizvoda u halama i na otvorenom delu Sajmišta organizovane su kongresne aktivnosti i poslovni susreti, a učesnici su došli iz 20 zemalja pretežno iz Evrope.

Sajam je otvorio novosadski gradonačelnik Miloš Vučević. Prisutnima na svečanom otvaranju pored gradonačelnika obratili su se i generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković, državni sekretar u Vladi Mađarske Atila Sinai, pokrainski sekretar za urbanizam i zaštitu životne sredine Vladimir Galić i predsednik Skupštine APV Ištvan Pastor. Ove godine zemlja-partner Sajma bila je Mađarska.

“Krušik” je kao jedan od najvećih proizvođača lovačke municije u regionu bio hit na Sajmu. Izložio je široku lepezu lovačke i sportske municije u svim kalibrima, kao i municiju posebne namene. Na našem štandu vršili smo direktnu maloprodaju lovačke municije i veoma smo zadovoljni prometom, svih tih sajamskih dana.

Novosadski sajam je izvanredno organizovao ovu manifestaciju, čime je učesnicima omogućio izuzetno kvalitetan promotivni nastup i prodaju. Ovaj sajam je jedan od najkvalitetnijih u ovom delu Evrope sa najdužom tradicijom u ovom poslu.
Stručnom žiriju za ocenjivanje kvaliteta proizvoda i dodeljivanje priznanja nimalo nije bilo lako, jer je ove godine konkurencija bila odlična.

Žiri je kompaniji „Krušik” dodelio:

  • Šampionski pehar Novosadskog sajma za najviši kvalitet u oblasti domaćeg projektovanja i proizvodnje municije.
  • Veliku zlatnu medalju za domaći proizvodni program lovačke sačmarske municije.
  • Veliku zlatnu medalju za domaći proizvodni program ekološke STANDARD sačmarske municije.
  • Veliku zlatnu medalju za domaći proizvodni program SPECIJAL sačmarske municije.
  • Veliku zlatnu medalju za domaći proizvodni program SEMI MAGNUM sačmarske municije.
  • Veliku zlatnu medalju za domaći proizvodni program K-100 sačmarske municije.
  • Zlatnu medalju za domaći proizvodni program sportske sačmarske municije.
  • Zlatnu medalju za domaći proizvodni program municije posebne namene.

 

Izvor: HK „Krušik” a.d.

subscriber

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *