fbpx
vitafit-870×500-1
 • Istaknuto Potvrđen TopAkcija

VitaFit Store

Vitafit Store – Vaša destinacija za prirodne suplemente

Dobrodošli u Vitafit Store, vodeću prodavnicu prirodnih suplemenata. U današnjem svetu, zdravlje je od izuzetne važnosti, a zdrav način života je ključni faktor za očuvanje vitalnosti i blagostanja. Uzimajući u obzir sve veći tempo života, postaje neophodno da naše telo bude snabdeveno hranom koja mu pruža pravu energiju.

Uprkos nedostatku vremena i sve većem nedostatku kvalitetne hrane srećom postoje prirodni suplemenati, mi u Vitafit Store-u verujemo da je moguće postići optimalno zdravlje uz pomoć suplemenata i dodataka ishrani. Naš cilj je da vam pružimo proizvode visokog kvaliteta koji će vam omogućiti da ostvarite najviši nivo energije tokom celog dana.

Ponosni smo što možemo da vam ponudimo FitLine proizvode, koji su poznati po svojoj izvanrednoj kvaliteti i efikasnosti. FitLine proizvodi su proizvedeni u Nemačkoj, u skladu sa najvišim standardima dobre proizvođačke prakse (GMP – Good Manufacturing Practice). To znači da možete imati potpuno poverenje u kvalitet i čistoću proizvoda koje nudimo.

Proizvod koje se izdvaja  iz FitLine linije je Optimal set.

Kao što i sam naziv sugeriše, Optimal set je pažljivo formulisan kako bi pružio vašem telu optimalnu dozu vitamina i minerala svakodnevno. Ovaj set je dizajniran da podrži vaš imuni sistem, poveća energetski nivo i doprinese vašem opštem zdravlju i blagostanju. FitLine optimal set se sastoji iz dva proizvoda FitLine Powercoctail FitLine Restorate

FitLine Powercoctail je prah za pripremu napitka koji sadrži biljne materije koje poboljšavaju rad probavnog sistema. Ovaj koncentrat sadrži ekstrakte povrća, voća i žitarica koji pružaju telu potrebne balastne supstance, biljne enzime, probiotičke kulture, vitamine i antioksidanse. Njegov jedinstveni sastav utiče na želudčano-crevni trakt, koji je odgovoran za naše blagostanje.

FitLine Powercoctail takođe poboljšava snabdevanje ćelija kiseonikom, što rezultira povećanom izdržljivošću i snagom organizma.

FitLine Restorate ima cilj da obnovi i zaštiti mišićno-koštani sistem plus da pročisti telo od toksina. On sadrži minerale i mikroelementi koji su vitalni gradivni blokovi za naš organizam i regulišu unutrašnje procese. Oni se ne proizvode u našem telu i moramo ih redovno unositi hranom. Minerali imaju važnu ulogu u enzimskim procesima, hormonima, vitaminima, crvenim krvnim zrncima, koži i kostima. Oni su prisutni u svim tkivima tela i odgovorni su za zdravlje kostiju, kože, mišića, srca, imunog sistema i živaca.

Žašto FitLine Restorate?

Nedostatak minerala može se javiti usled neuravnotežene ishrane, povećane potrebe (rast, trudnoća), povećanog izlučivanja (sport, znojenje, povraćanje, proliv) ili životnog stresa. Nedovoljno snabdevanje mineralima može uticati na sve funkcije organizma. Nepravilna ishrana i nedostatak minerala mogu dovesti do hroničnog zakiseljavanja organizma. Zato je tu restorate.

Uz Vitafit Store i našu pažljivo odabranu ponudu prirodnih suplemenata, možete biti sigurni da ćete pružiti najbolju brigu svom telu. Naš tim stručnjaka je tu da vam pruži savete i podršku prilikom odabira pravih proizvoda za vaše individualne potrebe.

Vaše zdravlje je naš prioritet – Vitafit Store.

Pridružite se hiljadama zadovoljnih kupaca koji su već otkrili prednosti prirodnih suplemenata i krenite putem ka zdravijem i vitalnijem životu. Pozovite nas danas i istražite našu bogatu ponudu proizvoda koji će vam pomoći da ostvarite optimalno zdravlje.

Šta izdvaja FitLine do ostalih suplemenata na tržištu?

Posebna Tehnologija NTC (Nutrient Transport Concept). FitLine NTC® je jezgro FitLine linije proizvoda koje kombinuje naučne činjenice iz fiziologije ishrane i tehnologije proizvodnje hrane kako bi osigurao optimalan transport i asimilaciju hranljivih materija. Sa NTC®-om, FitLine proizvodi pružaju jedinstven dodatak ishrani u celini, obezbeđujući efikasnost i uspešnost unutar FitLine serije.

FitLine proizvodi se ističu na tržištu suplemenata zbog svojih brojnih prednosti u poređenju sa drugim proizvodima.

Evo nekoliko ključnih prednosti FitLine proizvoda:

 1. Nemački kvalitet: FitLine proizvodi su proizvedeni u Nemačkoj, poznatoj po visokim standardima u industriji suplemenata. Nemačka je poznata po svojoj stručnosti u farmaceutskoj industriji, a FitLine se pridržava najstrožih standarda tokom procesa proizvodnje.
 2. GMP standardi: FitLine proizvodi se proizvode u skladu sa GMP (Good Manufacturing Practise) standardima. To znači da se tokom proizvodnje primenjuju rigorozne procedure i kontrole kako bi se osigurao kvalitet, sigurnost i čistoća proizvoda.
 3. Napredna tehnologija: FitLine NTC koristi napredne tehnologije i inovativne formule kako bi obezbedio visoku bioraspoloživost i efikasnost svojih proizvoda. To znači da se hranljive supstance lako apsorbuju i iskorišćavaju u telu, pružajući maksimalnu korist.
 4. Sveobuhvatan pristup: FitLine pruža sveobuhvatan pristup zdravlju i blagostanju. Njihovi proizvodi su pažljivo formulirani kako bi zadovoljili različite potrebe i ciljeve, uključujući podršku imunom sistemu, povećanje energije, oporavak nakon treninga i opšte zdravlje.
 5. Bezbednost i transparentnost: FitLine se ponosi svojom transparentnošću i posvećenošću bezbednosti proizvoda. Svi sastojci se pažljivo biraju i prati se celokupan proces proizvodnje kako bi se osigurala bezbednost i kvalitet proizvoda.
 6. Pozitivni rezultati i zadovoljni kupci: FitLine proizvodi su već stekli veliki broj zadovoljnih korisnika širom sveta. Pozitivni rezultati i povratne informacije korisnika potvrđuju efikasnost i kvalitet proizvoda.

FitLine proizvodi, posebno Optimal set, pružaju sveobuhvatan pristup zdravlju i blagostanju, kombinujući visok kvalitet, efikasnost i bezbednost.
Odabirom FitLine proizvoda možete biti sigurni da ulažete u svoje zdravlje i ostvarujete maksimalne koristi za svoje telo.

Beograd, Srbija

  • 2 meseca ranije

  Jako sam zadovoljna FitLine PoverCocktailom! Tako odličnog, svežeg ukusa, ne previše slatkog, bolje teksture i lakšeg za piće. Svi moji u kući ga vole. FITLINE POVERCOCKTAIL

  • 2 meseca ranije

  Meni je bitna vrednost zdravlje. Inace sam neko sa dugogogodisnjem iskustvu u svetu farmacije i upoznata sam tokom rada u apotekama, s gomilom suplemenata, od kojih sam mnoge i sama testirala. Po struci sam molekularni biolog i oduvek me zanimao taj mali savršeni svet na nivou ćelija. Kod ovih preparata sam se odusevila izblansiranim odnosom vitamina i minerala i savrsenom NTC tehnologijom koju prepoznajem kao vrhunsku vrednost jer pomaze da se sastojci najbolje iskoriste na nivou celija. Energija tokom dana uz ove preparate je fantastična. Znam da moje ćelije dobijaju sve što im je neophodno što nisam uspela unositi kroz ishranu i druge suplemente i jako sam zadovoljna s ovim preparatima.