fbpx
yell.rs

Vatrogas komerc

Na benzinskoj pumpi VATROGAS KOMERC možete se snabdeti auto-gasom kao i različitim naftnim derivatima. Naše pumpe su moderno opremljene, a na njima će vas uvek uslužiti stručno i ljubazno osoblje.

Nudimo konkurentne cene i proveren kvalitet!

Kod nas možete proveriti tehničku ispravnost svog vozila, obaviti neku od neophodnih mehaničarskih popravki ili kupiti auto-delove koji su vam potrebni. Imamo i modernu perionicu gde možete oprati svoj automobil. Osim spoljašnjeg pranja, radimo i voskiranje i detaljno pranje iznutra (usisavanje, brisanje stakala, brisanje prašine…).

Ukoliko ste se odlučili da kao pogonsko gorivo za svoj automobil koristite tečni naftni gas, mi vam možemo ponudtiti profesionalnu ugradnju i održavanja auto-gas sistema.

Korišćenjem tečnog gasa kao pogonskog goriva umesto benzina, postiže se duže trajanje motornog ulja, duže korišćenje adekvatno primenjenih svećica i ukupno duži vek motora.

Nudimo pristupačne cene za ugradnju i servisiranje različitih sistema:

• Karburator

• Injection

• Single

• Multi

• Ke-jetronic

• Sequent

VATROGAS KOMERC bavi se i prodajom, servisiranjem i održavanjem svih vrsta vatrogasnih aparata.

Ukoliko Vam je potrebno punjenje, zamena ili popravka vatrogasnog aparata za vaš dom, poslovni prostor ili vozilo, mi ćemo to odraditi u najkraćem mogućem roku, brzo i efikasno.

Kod nas možete kupiti boce sa tehničkim gasom (kiseonik, ugljendioksiod, azot, amonijak, butan…), a možete obaviti i punjenje boca svih veličina.

Georgija Jakšića 1, Loznica