fbpx
Bebi bodi atlet

Majateks

TRIKOTAŽA S.Z.T.R. MAJATEKS osnovana je 2002 god. Proizvodi bebi, dečiju, žensku i mušku trikotažu. Nalazi se u Arilju, gradu poznatom po tekstilnoj industriji. Svi materijali izrađeni su od visoko kvalitetnog češljanog pamuka iz Indije.  Kompletan proces proizvodnje materijala radi se u Arilju.

Tekstil i tekstilni proizvodi, trikotaža, Arilje – Majateks.

Naš osnovni cilj je modernizacija i poboljšavanje kvaliteta proizvoda i naravno dobar nastup na tržištu kao i širenje postojećeg i ubacivanje novog programa.

Svesni smo da naš kupac ima iste potrebe kao i mi , zato se trudimo da im pružimo samo najbolje: udobnost, visok kvalitet izrade i dizajn koji odražava individualnost, posebnost, samopouzdanje, sreću.

U proizvodnom procesu koriste se najkvalitetniji pamučni materijali modernih dezena koji uz moderan dizajn daju prepoznatljive proizvode na našem tržištu. Udobnost i lagodnost su jedni od osnovnih atributa naših proizvoda.

Bebi kolekcija sadrži sve ono što je potrebno za bebe, u veličinama od 62 pa sve do godinu dana. U kolekciji za bebe možete pronaći: bodiće sa dugim ili kratkim rukavima, benkice, portikle, kapice, trenerke i helanke, majice sa dugim ili kratim rukavima; šorceve, komplet trenerke, trake za kosu, čarapice, ćebence…

Dečija kolekcija sadrži veličine od 2 do 14 godina: veš za decu, trenerke, dukseve, majice sa dugim i kratkim rukavima, haljinice za devojčice, helanke, čarape, jakne, prsluke, pidžame, bade mantile, atlet majice, kape.

Ženska kolekcija sadrži veličine od broja 38 do 48. Veliki izbor donjeg veša, spavaćica, pidžama, helanki, pamučnih letnjih haljina,  bluza sa kratkim i dugim rukavima, atlet majica i bade mantila.

Muška kolekcija sadrži veličine od broja 50 do 58 – majice, pidžame, donji veš, potkošulje, dukserice, bodi majice…

Planirate da otvorite butik donjeg veša? Ili želite da kupite dobar, pamučni veš za sebe i Vašu porodicu? Javite nam se i posetite nas a mi ćemo Vam pomoći da napravite pravi izbor.

ARILJE SRBIJA VIKTORA ZEVNIKA 35 I CEROVA BB
Tel proizvodnje: 031/3895-219 i 031/3891-642 MOB 063/8723-871

Viktora Zevnika 35, Arilje