fbpx
yell.rs

TPA Horwath Audit

TPA Horwath je kompanija koja pruža kompletne usluge poreskog i finansijskog savetovanja, knjigovodstva i revizije. Takođe, nudimo najrazličitije usluge savetovanja u poslovanju i upravljanju finansijama. Naš tim je multidisciplinaran, a čine ga finansijski savetnici (specijalizovani za  poslovne finansije, procene, restrukturiranje), računovođe, poreski savetnici i pravnici. Naše poslovanje u potpunosti je prilagođeno našim klijentima, što nam omogućava da budemo fleksibilni u pristupu i pruža mogućnost našim partnerima i zaposlenima da direktno sarađuju sa vama. TPA Horwath poseduje kancelarije u deset zemalja centralne i istočne Evrope. U Srbiji osnovana je u Beogradu 2010. godine. Iz Srbije, pokrivamo prostor Crne Gore i Bosne i Hercegovine.
TPA Horwath je članica međunarodne konsultantske mreže Crowe Horwath International, koja se ubraja među top 10 konsultantskih kuća na svetu.
Crowe Horwath International jedna je od top deset mreža međunarodnih kompanija koje se bave savetodavnim delatnostima i uključuje više od 140 nezavisnih partnerskih firmi. Obuhvata više od 640 kancelarija i zapošljava 28.000 ljudi u 100 zemalja širom sveta.

Makedonska 30, Beograd

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku