fbpx
sudski izvršitelj Nemanja Protić

Izvršitelj Nemanja Protić

Pored svih pravnih poslova, usluga koju obavlja Sudski izvršitelj Nemanja Protić je sudska naplata potraživanja (poslovi prinudne naplate). Takođe pruža i uslugu naplata potraživanja na osnovu pravnosnažnih sudskih odluka i verodostojnih isprava.

Sudski izvršitelj 

Isključiva nadležnost za naplatu potraživanja komunalnih usluga i drugih slučnih usluga se vrši na osnovu pravnosnažnih sudskih odluka i verodostojnih isprava.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć u naplati potraživanja, možemo u potpunosti da Vam pomognemo sa našim saradnicima. Iza sebe imamo veliki broj uspešnih parnica zato što iza sebe imamo tim mladih i stručnih ljudi koji se svakom slučaju podjednako posvete. Za nas nema nerešivih slučajeva jer se svakom od njih maksimalno posvetimo.

Usluge koje obavlja Sudski izvršitelj Nemanja Protić su:

 • sudska naplata potraživanja (poslovi prinudne naplate),
 • pravni poslovi,
 • naplata potraživanja na osnovu pravnosnažnih sudskih odluka i verodostojnih isprava,
 • isključiva nadležnost za naplatu potraživanja komunalnih usluga i drugih slučnih usluga.

Neki od naših klijenata su: Info Stan, EPS snabdevanje, Telekom Srbija, Telenor, JKP Gradska čistoća, Javno komunalno preduzeće Beogradske elektrane, Hypo Alpe Adria.

Pogledajte preporuke naših klijenata i pozovite nas za sve dodatne informacije. Rado ćemo Vam odgovoriti na sva pravna pitanja koja se tiču naplate potraživanja i pokušati da slučaj rešimo u vašu korist.

Marka Oreškovića 7/2, Beograd

  • 5 years ranije

  Obziroma da ne proveravaju predmete preuzete od drugih izvrsitelja koji su izgubili licencu, koji su po njihovim recima “neazurni” i “nekompletni”, blokirali su mi racuna zbog navodnog duga od 2400 dinara,bez ikakve provere ili kontaktiranja mene kao duznika. Po dostavljanju dokaza da je dug regulisan jos pre 5 godina, trebalo im je 3 dana da odblokiraju racun. Kao i svi izvrsitelji zeljni su lake zarade i posluju po principu “ako prodje prodje”. Naravno da sledi tuzba zbog nesavesnog poslovsnja i licnih problema koji su prouzrokovani blokadom mog racuna.

 • Kvalitet
 • Usluga
 • Cena
Izaberi sliku