fbpx

Studentska zadruga Pančevo

Primarna delatnost omladinske i studentske zadruge iz Pančeva su ponuda i potražnja radnika na privremeno-povremenim poslovima. U skladu sa zakonom vrši se prijava i odjava radnika, obračun zarade i isplata radnika po završenom poslu.

Omladinske i studentske zadruge – Studentska zadruga Pančevo.

Preko omladinske i studentske zadruge može da radi učenik ili student za vreme školovanja ili nezaposleno lice koje nije mlađe od 15 godina niti starije od 30 godina.

Angažovanje radnika preko studentske zadruge štedi vaše vreme, jer mi sređujemo papirologiju umesto vas.

Studentska zadruga Pančevo studentima i studentkinjama pronalazi posao koji će obavljati za poslodavce sa kojima zadruga posluje, a za koji će studenti dobiti određenu naknadu za rad. Poslovi koje studenti mogu dobiti su privremeni, povremeni ili sezonski ili možda zamena na radnom mestu nekog odsutnog radnika.

Najduže trajanje posla koji je moguće dobiti iznosi 120 dana. Studenti se sami prijavljuju za poslove koje žele da rade. Zatim studentska zadruga pronalazi mesta za rad kod zainteresovanih poslodavaca i poziva studente u najkraćem mogućem roku.

Spektar studentskih poslova

Spektar studentskih poslova je širok: vozači, programeri, operatori, prodavci, promoteri, fotomodeli, hostese, portiri, šankeri, pomoćno osoblje u kuhinji; kuvanje kafa, lakši i teži fizički poslovi u proizvodnji, pakovanje i deklarisanje robe, utovar, transport, obezbeđenje firmi.

Za učlanjenje u Studentsku zadrugu Pančevo potrebna je lična karta i indeks. Potrebno je popuniti i potpisati pristupnicu zadruge i uplatiti godišnju članarinu.

Važno je napomenuti da se pod “studentima” podrazumevaju studenti koji nisu stariji od 26 godina. Svake godine potrebno je obnoviti članstvo u zadruzi i podneti dokaze da student i dalje ispunjava uslove. Po propisima o zadrugama, student ne bi smeo istovremeno da bude član dve ili više zadruga.

Zadrugari mogu biti i sva nezaposlena lica do 30 godina starosti. Oni bi trebalo da dostave potvrdu sa biroa i fotokopiju lične karte za učlanjenje u zadrugu.

Cena rada preko zadruge ugovara se kao dnevnica za kratkotrajne poslove, dok se za one koji traju najmanje jedan mesec, plaća po radnom času. Poslodavac će zaradu uplatiti zadruzi, a ona će uplatiti sve doprinose i ostatak preneti na račun studenta (zadrugara).

Mladi ste, želite da radite? Potrebna su Vam sredstva za školovanje, izlaske, putovanja? Onda ne gubite vreme, ostvarite svoje želje i ambicije.

Studentska zadruga Pančevo tu je za sve informacije koje su Vam potrebne. Pogledajte preporuke zadovoljnih studenata.

Zmaj Jove Jovanovića 5/lokal 13b, Pančevo

    • 8 godina ranije

    Želim svima da preporučim da nađu posao preko Studentske zadruge Pančevo. Razlog je jednostavan. Ljudi su divni i korektni u svemu i u dogovoru oko posla i prilikom isplate.

    Goran