fbpx
stomatološka ordinacija
 • Popularno

Biser dent

Stomatološka ordinacija Biser dent zaista brine o Vašim zubima i zdravlju Vaših usta. Stomatološka protetika, koju obavlja visoko obučen tim stručnjaka je najzastupljenija usluga naše ordinacije. Uz savremenu dijagnostiku, dobićete dobar savet kako da na najbolji način rešite svoj zdravstveni ili estetski problem u skladu sa Vašim zahtevima i Vašim mogućnostima.

Stomatološka protetika, oralna hirurgija

Ono što nas od drugih razlikuje nije samo kvalitet usluga koje Vam pružamo, već i to da kod nas možete biti 10 godina nakon date stomatološke intervencije mirni od bilo kojih daljih popravki, zamena i svega onog što je Vama mučno, a kod nas ni ne osetite. Rad sa najsavremenijom nemačkom opremom, najboljih distributera, garancija je da se kod nas popravka zuba neće ni osetiti.

Pored izrade keramičkih mostova, stomatološke usluge koje nudimo su i:

 • Stomatološka protetika;
 • Estetska stomatologija i hirurgija (popravke defekta na vilici);
 • Dečija stomatologija;
 • Oralna hirurgija (vađenje umnjaka, reparatura frakture zuba itd.).

Stomatologija Biser Dent pruža kvalitetne stomatološke usluge iz sledećih oblasti: zubna implantologija, oralna hirurgija, protetika, ortodoncija, estetska i rekonstruktivna stomatologija, uz upotrebu najsavremenijih materijala modernih evropskih standarda.

Naš tim je uvek raspoložen da Vas primi i kad ste uplašeni ili nervozni zbog predstojećeg tretmana, našim savetima i objašnjenjem pokaže koliko je lako opustiti se i u najnapetijem trenutku.

Kvalitet naših usluga, ogleda se i u višegodišnjem iskustvu u radu sa pacijentima. Posetite nas i zakažite pregled. Stomatološka ordinacija radi i subotom i nedeljom po pozivu.

Valjevska 3/P2, Beograd

  • 7 godina ranije

  Samo da Vas pohvalim ! Najbolji ste !

  Milena Kosutnjak