fbpx

Printer Servis

Printer Servis
Printer Servis
Printer Servis
Printer Servis
Printer Servis
Printer Servis
Printer Servis
Printer Servis
Printer Servis
Printer Servis
Printer Servis
Printer Servis
Printer Servis
Printer Servis
Printer Servis
Printer Servis
Printer Servis
Printer Servis
Printer Servis
Printer Servis

Printer Servis je iz radnje za servis štampača izrastao u kompaniju koja obavlja delatnosti kao što su prodaja, servisiranje štampača i rentiranje štampača, međutim servisiranje printera i dalje je oblast u kojoj možemo reći da posedujemo najviše ekspertize, iskustva, kao i zavidnu tehničku opremljenost.

Štampači, toneri, servis i oprema 

U svakoj situaciji klijentu se nude originalni rezervni delovi ili zamenski delovi i predlaže se rešenje za koje verujemo da je najviše u interesu klijenta.

Servisiranje štampača, fotokopira i plotera obavljamo primarno na široj teritoriji Beograda, dok se dolazak na adrese van Beograda i okoline posebno najavljuje i dogovara.

Kada se odlučite za rentiranje štampača u Printer Servisu; ne mora vas ni za trenutak brinuti eventualni kvar štampača koje koristite; jer mi preuzimamo potpunu brigu o štampačima koji su kod vas. U slučaju bilo kog kvara doći ćemo istog dana i besplatno otkloniti kvar u svakoj situaciju kada je kvar prouzrokovan greškom koju je generisao sam uređaj; bilo mehanički ili softverski. Međutim; u praksi se daleko češče dešava da kvarovi nastaju krivicom korisnika i u tom slučaju klijent je dužan da plati popravku.

Prodaja štampača, iznajmljivanje štampača i servis štampača su oblasti u kojima posedujemo značajno iskustvo, što kupcima donosi sledeće prednosti:

  • Prilikom kupovine mogu dobiti savet koji uređaj će najbolje odgovoriti na njihove potrebe;
  • Mogu biti sigurni da se u slučaju kvara, u garanciji ili van garancije, mogu osloniti na naš servis; koji uvek ima na raspolaganju rezervne delove za njihov uređaj.

Rezervni delovi za sve uređaje

U asortimanu Printer Servisa su rezervni delovi za štampače i druge uređaje za štampu. Profesionalni štampači mogu trajati i preko deset godina uz redovnu zamenu rezervnih delova; zbog čega je važno da znate na koga se možete osloniti kada vaš uređaj izađe iz garantnog roka. Kao i automobil, ako imate kvalitetan model, proverene delove i dobrog majstora; vaš uređaj za štampanje može trajati veoma, veoma dugo.
Potrošni materijal i rezervni delovi su izuzetno povoljne cene, posebno kada su u pitanju zamenski toneri za štampače i zamenski kertridži za štampače. U prilici smo da ponudimo zamenski potrošni materijal izuzetnog kvaliteta po ceni koja je višestruko niža od cene originalnog dela; pri čemu je kod mnogih modela jedina razlika u nedostaku logoa proizvođača, dok su druge tehničke karakteristike identične.
  • Kategorija : Majstori i Servisi

Lokacija

Savski venac,Beograd

Postavite preporuku