fbpx
Printer Servis – Print

Printer Servis

Printer Servis je iz radnje za servis štampača izrastao u kompaniju koja obavlja delatnosti kao što su prodaja, servisiranje štampača i rentiranje štampača, međutim servisiranje printera i dalje je oblast u kojoj možemo reći da posedujemo najviše ekspertize, iskustva, kao i zavidnu tehničku opremljenost.

Štampači, toneri, servis i oprema 

U svakoj situaciji klijentu se nude originalni rezervni delovi ili zamenski delovi i predlaže se rešenje za koje verujemo da je najviše u interesu klijenta.

Servisiranje štampača, fotokopira i plotera obavljamo primarno na široj teritoriji Beograda, dok se dolazak na adrese van Beograda i okoline posebno najavljuje i dogovara.

Kada se odlučite za rentiranje štampača u Printer Servisu; ne mora vas ni za trenutak brinuti eventualni kvar štampača koje koristite; jer mi preuzimamo potpunu brigu o štampačima koji su kod vas. U slučaju bilo kog kvara doći ćemo istog dana i besplatno otkloniti kvar u svakoj situaciju kada je kvar prouzrokovan greškom koju je generisao sam uređaj; bilo mehanički ili softverski. Međutim; u praksi se daleko češče dešava da kvarovi nastaju krivicom korisnika i u tom slučaju klijent je dužan da plati popravku.

Prodaja štampača, iznajmljivanje štampača i servis štampača su oblasti u kojima posedujemo značajno iskustvo, što kupcima donosi sledeće prednosti:

  • Prilikom kupovine mogu dobiti savet koji uređaj će najbolje odgovoriti na njihove potrebe;
  • Mogu biti sigurni da se u slučaju kvara, u garanciji ili van garancije, mogu osloniti na naš servis; koji uvek ima na raspolaganju rezervne delove za njihov uređaj.

Rezervni delovi za sve uređaje

U asortimanu Printer Servisa su rezervni delovi za štampače i druge uređaje za štampu. Profesionalni štampači mogu trajati i preko deset godina uz redovnu zamenu rezervnih delova; zbog čega je važno da znate na koga se možete osloniti kada vaš uređaj izađe iz garantnog roka. Kao i automobil, ako imate kvalitetan model, proverene delove i dobrog majstora; vaš uređaj za štampanje može trajati veoma, veoma dugo.
Potrošni materijal i rezervni delovi su izuzetno povoljne cene, posebno kada su u pitanju zamenski toneri za štampače i zamenski kertridži za štampače. U prilici smo da ponudimo zamenski potrošni materijal izuzetnog kvaliteta po ceni koja je višestruko niža od cene originalnog dela; pri čemu je kod mnogih modela jedina razlika u nedostaku logoa proizvođača, dok su druge tehničke karakteristike identične.

Sarajevska 24, Beograd