fbpx
yell.rs

Srbija bunar

Naša firma, Srbija bunar, poseduje najkvalitetniju opremu za bušenje udarno-rotacionom metodom, tako da ispunjavamo najviše kriterijume i po kvalitetu i po brzini bušenja u tvrdim stenskim formacijama.

Bavimo se bušenjem bunara za eksploataciju podzemnih voda za privatna domaćinstva, poslovne objekte, kao i za vodovode. Takođe, vršimo bušenje termalnih bunara za potrebe banja ili za potrebe sistema za grejanje.

Posedujemo višegodišnje iskustvo u  izvođenju radova na bušenju i instalaciji geotermalnih sondi – razmenjivača toplote bušotine za sisteme grejanja pomoću toplotne pumpe.

Posebno nam je zadovoljstvo da istaknemo da smo izveli radove na ugradnji geotermalne sonde od 300 m,  prve i jedine sonde ove dubine u Srbiji.

Ovakvi sistemi grejanja, koji koriste zemlju-tlo ili podzemne vode kao izvor toplote, predstavljaju najefikasniji i u ekološkom smislu najpogodniji vid grejanja. Toplotna pumpa može da ostvari na prvi pogled neshvatljivo veliku uštedu u potrošnji plative energije, čak i do 60-70 %.

Neograničene količine trajne i obnovljive energije leže ispod zemljine površine koja se može vrlo efikasno iskoristiti izradom bušotine u koju se instalira geotermalna sonda-izmenjivač toplote bušotine tipa U-cevi.

Mise Todorovića 14, Beograd