fbpx

Spebo medical

Pošto je 2004. godine dobio status počasnog građanina rodnog Leskovca, profesor Stojković je izrazio želju da osnuje specijalnu bolnicu za lečenje steriliteta, jer za takvom medicinskom ustanovom postoji velika potreba. Bolnica je svečano otvorena u aprilu 2008. godine i od tada nudi profesonalnu i modernu uslugu svojim pacijentima
Pojam steriliteta je definisan kao nemogućnost da se prirodnim putem ostane u drugom stanju i dođe do potomstva. Faktori rizika, kao što su godine, abnormalnost menstrualnog ciklusa, stanje karlične šupljine, razne bolesti, spermogram muškog partnera, stres i mnogi drugi faktori utiču na istoriju bolesti i eventulano uspešnost lečenja steriliteta. Iako sam po sebi automatski ne ugrožava fizičko zdravlje, sterilitet ima ozbiljan uticaj na psihičke i socijalne probleme pogođenih parova. Važno je znati da većina parova može doći do trudnoće i bebe uz pomoć tretmana asistirajuće reprodukcije jer je samo mali broj pacijenata zaista sterilan.
Mi Vam nudimo:

intrauterinu inseminaciju (IUI);

in vitro fertlizaciju (IVF);

intracitoplasmatičnu injekciju spermatozoa ili mikrofertilizaciju (ICSI);

punkcija i biopsija testisa (PESA i TESA);

donaciju sperme i jajnih ćelija (novi zakon omogućuje);

zamrzavanje sperme, jajnih ćelija i ranih embriona;

preimplantacionu genetsku dijagnostiku tj. utvrđivanje određenih naslednih bolesti (novi zakon omogućuje).

Kod nas možete obaviti i sve ginekološke preglede. Kontaktirajte nas telefonom ili e-mailom za sve informacije, dogovore i zakazivanja termina.

  • Kategorija : Zdravstvene Ustanove i Medicina

Lokacija

Leskovac

Postavite preporuku