fbpx
yell.rs

Smiljanić Komerc

Privredno društvo SMILJANIĆ KOMERC D.O.O. osnovano je 2003. godine i nalazi se u Beogradu. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i distribucija podnih obloga. Uz podne obloge, SMILJANIĆ KOMERC D.O.O. uvozi i prateći materijal (lajsne, izolacione materijale), što ponudu u segmentu podnih obloga čini kompletnom.
Cilj preduzeća je da kupcu obezbedi kompletan asortiman proizvoda neophodnih u izgradnji i opremanju prostora. Pored podnih obloga, u ponudi je širok asortiman materijala za spoljašnje i unutrašnje završne radove.
U skladu sa potrebama tržišta preduzeće proširuje svoju prodajnu mrežu i prodajni asortiman. Aktivno pratimo investitore i izvođače radova u sferi završnih radova u građevinarstvu.
Laminati – Najveći izbor laminata u Srbiji. Laminatni pod KAINDL odlikuje odličan kvalitet. Laminat je dostupan u ponudi od preko 50 dezena. Laminatni podovi KAINDL mogu se ugrađivati u stambene i poslovne prostore. Iz ponude izdvajamo kolekciju laminata KAINDL TWO (površinski sloj drvo), kao i brodski pod.
Troslojni parketi – gotov parket, veliki izbor prirodnih dekora (hrast, bukva, trešnja, orah), stalne akcije.
Iz ponude izdvajamo PVC lajsne sa pratećim uglovima; IZOpodloga, savršena podloga za laminate i troslojne parkete.
U ponudi su i keramičke pločice, polirani granit, kupatilski nameštaj, sanitarije, keramičke i akrilne kade i tuš kabine, baterije, oprema za kupatila.
Materijali za oblaganje, podšivanje, pokrivanje – gips ploče i profili, OSB ploče, tegola, lexan ploče, ondulina, polikarbonatne ploče
Izolacioni materijali – IZOpodloga, termosilent, stiropor, stirodur, staklena vuna, krovne folije, izolacija, lepkovi
Materijali za uređenje enterijera – medijapan lajsne, aluminijumske lajsne, PVC lajsne za podne obloge (sa pratećim uglovima), garnišne, ukrasne lajsne od stiropora, stiropor plafoni.
Stolarija – drvena stolarija, prozori, sobna vrata, ulazna vrata.

Pukovnika Milenka Pavlovića 104, Beograd