fbpx
Smart word prevodilacko obrazovni centar

Smart Word Prevodilačko obrazovni centar

U Smart Word Prevodilačko obrazovnom centru rade sudski tumači i prevodioci za japanski, engleski i nemački. Prevodi za  ruski, francuski i italijanski jezik. Pisani prevodi, usmeno prevođenje, prisustvo notarskim overama i venčanjima. Usluge prevođenja u ambasadama i na poslovnim sastancima.

Prevodi i obuke 

Prevodilačko obrazovni centar nudi usluge pisanog prevoda različitih vrsta dokumenata:

  • Overen prevod (lična i poslovna dokumenta – izvodi, rešenja, potvrde, ugovori…);
  • Lektura i korektura prevoda, formatiranje dokumenata i priprema za prevod;
  • Lokalizacija veb sajtova, tehničkih uputstava, softverskog interfejsa;
  • Marketinški prevodi, kreativno prevođenje;
  • Prevodi u CAT alatima i još mnogo toga.

Osim pisanog, bavimo se i usmenim prevođenjem. U pitanju su:

Obuka za prevodioce

Želite da upoznate svoj računar, da naučite kako da iskoristite njegove mogućnosti, formatiranje prevoda vam zadaje muke, ili biste želeli da konvertujete PDF u Word radi lakšeg rada? Želite da naučite da radite u CAT alatima ili da organizujete posao u svojoj agenciji po evropskim standardima?

Obuke za rad na računaru za prevodioce. Savladajte Trados Studio, MemoQ i MemSource i unapredite vaš posao. Obuke za sve, bez obzira da li ste prevodilac ili agencija, imamo pravi kurs za vas.

Ideja osnivanja Prevodilačko obazovnog centra Smart Word nastala je kao rezultat potrebe da se na jednom mestu okupe ljudi koji su vrhunski profesionalci. Kao što su prevodioci sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti jezika i prevođenja i onih koji su svoj profesionalni razvoj usmerili ka tehničkom aspektu prevođenja. Želeli smo da svoje iskustvo i profesionalan rad umrežimo u jednu čvrstu sturkturu, a istovremeno svoja iskustva ponudimo i podelimo sa kolegama. Tu smo i za sve druge koji su zainteresovani da se na profesionalan način bave prevođenjem.

Brzi smo i efikasni, dođite i uverite se. Kontaktirajte nas za više informacija o ceni različitih usluga prevođenja, kao i obuke. Pogledajte kakve su preporuke ostavili klijenti za našu firmu.

Karađorđeva 14,Zemun