fbpx
kurs-seo-optimizacije

Net Vision

Net Vision je moderna digitalna marketinška agencija koja prati najnovije trendove iz digitalnog marketinga. Sve što naučimo primenjujemo na sajtovima naših klijenata. Izrada sajta je složen proces i odavno nije samo puko instaliranje templejta sa sitnim podešavanjima. SEO optimizacija takođe.

Izrada sajtova, seo optimizacija, izrada online prodavnica

Izrada sajtova kao i izrada online prodavnica je skup raznih tehnologija koje se moraju primeniti kako bi sajt bio dobro optimizovan za google pretraživač. Sajt mora biti prilagođen svim tipovima uređaja na kojima se gleda, brzina učitavanja ispod 3 sekunde FCP, SI, LCP, TTI, TBT, CLS su postali termini bez kojih se ne može zamisliti ozbiljan sajt.

Google baca veći akcenat na tzv. User experience jer je primetio da recimo učitavanje sajta od 1 sekunde u odnosu na 3 sekunde povećava bounce rating za 32% (odlaznost sa sajta).

SEO optimizacija obuhvata sve ove procese i to je naša specijalnost. Mi vodimo računa o tehničkim aspektima sajta (Brzina odziva servera, render blocking, učitavanje fontova, ostalih scripti). Kada je sajt tehnički spreman pristupa se pravljenju kvalitetnog contenta (Landing stranice, opisi proizvoda, Blogovi).

Vodimo računa o ONPAGE optimizaciji da ti tekstovi imaju sve neophodne elemente kako bi ih google mogao prepoznati kao dobro napisane. Semantika je veoma bitna.

OFFPAGE optimizacija

OFFPAGE optimizacija je šlag na tortu i bez nje se ne može, kada je izrada sajta u pitanju. Ona podiže rejting i autoritet sajta. Google je usvojio jedno pravilo nije bitno šta se kaže nego ko kaže. Da bi se podigao rejting potrebno je doći do preporuka ili kvalitetnih backlinkova koji će upućivati ka vašem sajtu. Za to koristimo razne metode: gostujući postovi, PR tekstovi, forumi itd. Što su kvalitetniji ti mediji to vama više raste autoritet i rejting u vašoj niši, a uz nas je i SEO optimizacija bolja.

Naši klijenti su: Addiko Banka, Atlas Klinika, Atlas Estetika, Puls Kardiološki Centar, dr Rončević, Talaris, Fadip itd.

Imamo saradnju sa svim vodećim portalima u Srbiji od dnevnih (Kurir, Blic, B92, Telegraf, Prva, Frankfurtske Vesti, Danas, Alo, Objektiv itd) do raznih magazina i sajtova sa raznim tematikama.

Mi garantujemo rezultate!

Vaš tim Net Vision

Prvog maja 44a, 11211 Beograd