fbpx

Restoran domaće kuhinje Papuli

Restoran Papuli je restoran domaće kuhinje koji se nalazi u Senti. Restoran Papuli je pravo mesto za svaku vrstu proslave. Prijatan ambijent i još prijatnije osoblje učiniće vaš ugođaj potpunim. Specijalizovani za nacionalnu i mađarsku kuhinju; možemo vam ponuditi veliki izbor jela kao što su riblji specijaliteti, roštilji, najbolji gulaš i mnoga druga jela.

Nacionalna i mađarska kuhinja – Restoran domaće kuhinje Papuli.

U ponudi naše nacionalne i internacionalne kuhinje (mađarska kuhinja) imamo najrazličitija jela kao što su:

 • Egzotična jela;
 • Riblji specijaliteti;
 • Roštilj na vulkanskom lava kamenju;
 • Najbolji gulaš;
 • Filirana riblja čorba;
 • Piletina na meksički način;
 • Bogat izbor vina.

Prvobitna zamisao je bila da se očuvaju domaći ukusi, recepti naših baka. Iz te ideje se razvila 40 godina duga tradicija uspešnog poslovanja sa tradicionalnim vrednostima. U našem restoranu domaće kuhinje leti možete da birate između klimatizovanog prostora i predivne bašte restorana sa bujnim zelenilom.

Kada je u pitanju organizovanje proslava u restoranu, organizujemo sva moguća slavlja, od svečanijih poput svadbi i krštenja, do onih opuštenijih kao što su banketi, mature, ali i poslovne ručkove. Nudimo kompletan meni i živu muziku koja će upotpuniti proslavu. Posedujemo dovoljan kapacitet da dobro organizujemo proslave svakog tipa, a izbor između više menija zadovoljiće svačiji ukus.

Vrhunskom doživljaju će pored ukusnih raznovrsnih specijaliteta, ljubaznog osoblja i opšte prijatne atmosfere, doprineti i evergrin muzika za ples raznih izvođača. Posetite nas vikendom i zauvek rešite dilemu gde na veselje slobodnim danima!

Izdavanje soba Senta

Ako vas put dovede u naše malo mesto, nudimo vam prijatne i adekvatno uređene sobe u kojima možete ostati tokom svoje posete Senti. Sobe su dvokrevetne, sa kupatilom, a pojedine imaju izlaz na balkon. Boravak u našim sobama uključuje i doručak.

Kontaktirajte nas ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije u vezi cena, rezervacija, jela, muzike i ambijenta. Za svako pitanje i sugestiju vam stojimo na raspolaganju jer nam je cilj da maksimalno udovoljimo gostima.

Pogledajte preporuke ljudi koji su imali priliku da probaju neko od naših ukusnih jela ili uživaju u autentičnom ambijentu našeg restorana i udobnosti naših soba.

024 811 651

  • 8 godina ranije

  Izuzetno fina filirana riblja čorba! Probajte uz to i testo sa sirom! Fantastična kombinacija ukusa!!! Jelovnik na 4 JEZIKA! To nema nigde!!! Restoran je tradicionalan, veoma prijatan i čist! Osoblje su komunikativne i uslužne! Veoma lepa terasa! Sve je na nivou! Preporučujem!

  Elvira

  • 8 godina ranije

  Excellent fish food! Excellent „balkan“ food!!! Nice and friendly restaurant! The best choice in Senta! I will come again!

  Traveller