fbpx
yell.rs

Ralink

Ralink je firma iz Novog Sada, čija je glavna delatnost distribucija i servisiranje fiskalnih uređaja, kao i servis računara.

Nudimo najbolji odnos cena / kvalitet fiskalnih uređaja. 
Naša preporuka su kase nove generacije koje su se pokazale kao vrlo pouzdane i jednostavne za rad, proizvedene od proverenih komponenti sa namenski razvijenim i detaljno testiranim softverom.

Uz svaku fiskalnu kasu korisnik dobija i besplatan kompjuterski program za lakše podešavanja kase i modifikovanje baze proizvoda ili usluga. Predviđena je obuka za rad na fiskalnoj kasi (unos artikala, izdavanje računa, izrada izveštaja…).

Podrška se sastoji, na početku od uvođenja korisnika u neophodnu dokumentaciju i zakonske obaveze, a kasnije u rešavanju svih prepreka u radu, sto je naša obaveza kao ovlašćenog servisa.

Nudimo tehničku stručnost i iskustvo potrebnu u oblasti servisiranje računara. To može da potvrdi činjenica da imamo preko 10 godina iskustva u održavanju, detektovanju kvarova i servisiranju računara. Kroz konstantno usavršavanje nadograđujemo svoje znanje i na taj način unapređujemo poslovanje Vašeg servisa računara! 
 

Todora Toze Jovanovića 7, Novi Sad