fbpx
Beooffice naslovna

Beooffice business doo

Osnovna delatnost naše agencije je pružanje računovodstvenih usluga preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima. Svojim klijentima pružamo savetodavne usluge kako u oblasti knjigovodstva; tako i u oblasti bezbednog transporta opasnog tereta za šta posedujemo potrebne sertifikate i licence nadležnih institucija.

Pružanje računovodstvenih usluga

Osnovni zadatak naše knjigovodstvene agencije je zadovoljan i uspešan klijent, vaš uspeh je i naš uspeh; zato se trudimo da u svakoj situaciji pronađemo najbolje rešenje za vaš biznis. Štedimo vam vreme i ostavljmo mogućnost da se nesmetano i sa punom pažnjom posvetite svojoj osnovnoj delatnosti.

Naš tim čine mladi i stručni ljudi koji neprestanim usavršavanjem i prilagođavanjem stalnim promenama; u oblastima kojima se bavimo, postižu da poslovanje agencije bude kvalitetno,pouzdano i sigurno. Svakom klijentu pristupamo sa posebnom pažnjom, naša sposobnost usmeravanja će vas dovesti do željenog rezultata.

Kada dođete kod nas vaše “ja”prelazi u naše “mi” i mi postajemo tim koji korača ka zajedničkom cilju.

ŠTA RADIMO?

Štedimo ono najvrednije i najskuplje što imate – Vaše vreme. Nemojte da trošite svoje dragoceno vreme na čekanje u redovima i obilaženje raznih šaltera kada možete da ga upotrebite na razvoj svog posla.

Verujemo da je dobro organizovano pružanje računovodstvenih usluga ključ uspeha svakog poslovnog subjekta; da računovodstvo kao oblast postoji da bi pomoglo pri donošenju veoma važnih odluka,da to nije samo puko beleženje, klasifikovanje i računanje; već podrazumeva i komuniciranje i pravovremeno izveštavanje. To je veoma široka i kompleksna oblast i potrebno je stalno usavršavanje i praćenje.

Faze poslovanja

Knjigovođa treba da bude dobar savetnik i još bolji saveznik. Zbog toga je jako bitno da odaberete osobu od poverenja, na koju se uvek možete osloniti,osobu koja će sa Vama proći kroz sve faze Vašeg poslovanja.

 • Početna faza poslovanja podrazumeva da se od ideje pređe u realizaciju : prikupljanje potrebne dokumentacije, izbor pravne forme; registracija firme u nadležnoj instituciji, otvaranje poslovnog računa, izrada pečata itd. U ovoj fazi od ključnog je značaja doneti dobru odluku pri odabiru knjigovodstvene agencije;
 • Faza rasta: pronalazak prve grupe klijenata, poslovnih saradnika, njihova uredna evidencija, konstantno praćenje kako prihoda tako i rashoda firme; angažovanje kvalitetnog kadra, proces stvaranja uspešnog tima. U fazi rasta knjigovođa bitno utiče na poslovanje pružanjem stručnih finansijskih i poreskih saveta;
 • Faza stabilizacije nastaje kada firma zauzme svoje mesto na tržištu, ima formiran skup zadovoljnih i lojalnih klijenata; oformnjen stručan tim koji firmu sigurnim koracima vodi ka još većem uspehu, što će stvoriti potrebu za dodatnim širenjem. U ovoj fazi knjigovođa prati poslovanje, tačno i precizno sa punom pažnjom prati stanje finansija, obaveštava i usmerava vlasnika;
 • Faza širenja dolazi kada je naša firma dobro pozicionirana na tržištu koje zahteva širenje kapaciteta firme, zapošljavanje novih ljudi, formiranje ogranaka, sto povlači porast troškova a ako se posluje pažljivo, i poslovanje vodi dobro obučen, iskusan i informisan knjigovođa, raste i profit firme.

Knjigovodstvena agencija BEOOFFICE doo, pored vođenja knjiga, svojim klijentima nudi da ih povede od starta, provede kroz sve faze i dovede do zamišljenog cilja.

Kako radimo pružanje računovodstvenih usluga?

Umesto Vas završavamo svo što je potrebno za otvaranje firme – pripremu dokumentacije za osnivanje, postupak registracije u APR-u, izradu pečata, otvaranje računa u banci, vođenje knjiga u skladu sa delatnošću i formom Vaše firme i još mnogo toga. Jednim pozivom ili dolaskom kod nas završavate sve što je potrebno za otvaranje firme i angažovanje agencije koja će biti uz Vas u svakom momentu i pomoci Vam da stignete do zamišljenog cilja.

Jedan e-mail ili poziv Vas deli od pronalaska savršenog poslovnog partnera. Naši zaposleni će Vam se maksimalno posvetiti i obaviti analizu Vaših potreba odmah po dobijanju potrebnih informacija. Nakon toga dogovaramo način i rokove razmene dokumentacije i izveštaja, definišemo Vaše obaveze i obaveze agencije, kao i od-govornosti jedne i druge strane. Agencija Beooffice će u najkraćem mogućem roku pružiti odgovore na sva Vaša pitanja. Kontaktirajte nas i sami se uverite u ažurnost i brzinu reagovanja naših zaposle-nih.

Zašto izabrati baš nas?

Odabir firme koja će voditi vaše poslovanje nije ni malo lak proces. Vi tražite pouzdanog partnera koji će razumeti svaku Vašu potrebu i delovati u skladu sa istom,partnera koji će poštovati Vaše vreme,rad i ličnost. Na pravom ste mestu! Zašto izabrati baš nas? Ono čime možemo da se pohvalimo je naša stručnost, pouzdanost, posvećenost svakom klijentu koji može računati na našu podršku od samog početka poslovanja i na zajedničko-timsko prevazilaženje svakog problema na koji naiđemo. Istinska i profesionalna briga za klijenta je nešto što nam daje prednost nad konkurencijom.

Usluge koje pružamo:

 • Osnivanje preduzeća i registrovanje preduzetnika;
 • Izrada interne regulative;
 • Usluge knjigovodstva i računovodstva;
 • Obračun zarada i evidencija kadrova;
 • Vođenje platnog prometa i e-bankinga;
 • Poreska administracija;
 • Usluge finansijskog i poreskog konsaltinga;
 • Priprema i podnošenje setaobaveznih finansijskih izveštaja;
 •  i druge usluge iz ove oblasti.

Savetnik za bezbednost u transportu opasne robe

Svako preduzeće ili preduzetnička radnja čija je delatnost vezana za transport opasnog tereta u drumskom saobraćaju ili s tim u vezi pakovanje; manipulacija, punjenje, utovar ili istovar po Zakonu je u obavezi da imenuje savetnika za bezbednost u transportu opasnog tereta. Svaki prevoznik koji prevozi ADR robu, benzinske pumpe, proizvođači boja i lakova; špedicije koje organizuju transport opasne robe, i svi drugi čija je delatnost manje ili više vezana za opasne mate-rije moraju da imaju ADR savetnika.
Posao savetnika za bezbednost u transportu opasnog tereta je vrlo delikatan, njegov osnovni zadatak se sastoji u sprečavanju rizika koji proizilaze iz aktivnosti u vezi sa opasnim materijama, po lica, imovinu i životnu sredinu.
Obratite nam se ukoliko imate potrebu za imenovanjem ADR savetnika. Za sva pitanja, konsultacije i savete stojimo Vam na raspolaganju.

Dobar knjigovođa – uspešan biznis

Bez obzira kojom delatnošću se bavite, da li imate razvijen biznis ili ste početnik u svom poslu, budite sigurni da angažovanjem naše knjigovodstvene agencije dobijate najkvalitetniju uslugu po najpovoljnijim cenama.

Cene naših usluga se za svakog klijenta utvrđuju i ugovaraju posebno, u zavisnosti od delatnosti klijenta, potreba i obima posla.
Možete nam na e-mail poslati upit sa osnovnim informacijama a mi ćemo se potruditi da Vam u što kraćem roku odgovorimo i pošaljemo ponudu za naše usluge. Pogledajte preporuke naših klijenata i uverite se u kvalitet naših usluga.

Miloja Zakića 20 , 11000 Beograd