fbpx
spelta-vita-original

Zeleno žito Nemet

Zeleno žito Nemet je porodična firma čija je osnovna delatnost proizvodnja Zelenih sokova od žitarica. Svojim dugogodišnjim iskustvom i predanošću postigli su neverovatne rezultate i stekli poverenje potrošača, kada su dijetetski suplementi u pitanju.

Proizvodnja sokova od žitarica

Zeleno žito Nemet je porodična manufaktura sa Palića. Od 2007. godine bave se proizvodnjom Zelenih sokova od žitarica. Njihova misija je, kako i sami kažu, proizvodnja proizvoda vrhunskog kvaliteta namenjenih očuvanju zdravlja i vitalnosti organizma, po meri njihovih potrošača.

Kada je reč o samim proizvodima, zeleni sokovi su domaći proizvodi, koji sadrže sastojke vrhunskog kvaliteta iz prirode. Od samog početka proizvodnog procesa prolaze različite analize i testove od strane akreditovanih laboratorija i ispunjavaju standarde najvišeg kvaliteta. Kako bi se postigao najbolji kvalitet proizvoda, u procesu proizvodnje koriste se najsavremenije tehnologije.

Od 2020. godine sve naše ambalaže su redizajnirane i tako je stvoren brend SPELTA VITA. Ono što se nije promenilo je tradicija proizvodnje Zelenog soka od spelte i ječma, ali u zamrznutom obliku, sada pod nazivom Spelta Vita ORIGINAL i Spelta Vita ENERGIJA. Kako bi se olakšao transport i konzumacija zelenog soka, liofilizovan je, što predstavlja revolucionarni napredak u samoj proizvodnji. Liofilizacijom je zeleni sok pretvoren u prah, pri čemu su sačuvani svi vitamini, minerali, enzimi, aminokiseline i hlorfil sadržani u soku. Pored zaleđenog zelenog soka, zelenog soka u prahu, napravljen je i zeleni sok u kapsuli.

U proizvodnom asortimanu nalaze se:

  • Original – Zeleni sok od žita;
  • ENERGIJA – Zeleni sok od ječma;
  • Spelta Vita INSTANT – Liofilizovani hladnoceđeni sok od Speltine pšenične trave;
  • Spelta Vita ENERGY – Liofilizovani sok od ječma;
  • SPELTINO – Vrcani cvetni med i liofilizovani sok od Speltine trave;
  • Spelta Vita – Immuno+;
  • Spelta Vita – Strong – Dodatak ishrani na bazi liofilizovanog soka od ječma.

Razvoj novih i unapređenje postojećih proizvoda uz primenu najnovijih znanja i tehnologija, ključ su našeg uspeha. Cilj je da napravimo zdrave preparate bez ikakavih štetnih dodataka koji će pomoći očuvanju zdravlja. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Javorska 3, Palić