fbpx
remont postojećih kranova

Colpart

Proizvodnja kranova i čeličnih konstukcija po sistemu ključ u ruke. Firma Colpart d.o.o. je zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu na polju kranske tehnike u prilici da potencijalnom investitoru ponudi kompletnu uslugu izrade krana, po sistemu “ključ u ruke”. Za sve kranove koje izrađujemo obezbeđujemo kompletnu tehničku dokumentaciju, originalne ateste proizvođača za opremu koju isporučujemo, atestnu dokumentaciju koju izdaje Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu, kao i kontrolnu i matičnu knjigu.

Proizvodnja kranova, dizalice, čelične konstrukcije

Preduzeće za promet i usluge Colpart d.o.o. osnovano je 1990. godine. Osnovna delatnost firme je projektovanje, proizvodnja, montaža i puštanje u rad industrijskih dizalica(kranova) kao i proizvodnja i montaža kranskih staza. Pored toga,  firma Colpart doo pruža usluge servisiranja i kompletnih rekonstrukcije postojećih kranova.

Preduzeće Colpart se bavi proizvodnjom, projektovanjem i montažom mašina kao što su kranovi i dizalice.

Izdvajamo sledeće vrste kranova:

•    Mosni (jednogrede i dvogrede mosne dizalice);
•    Kranske staze;
•    Portalni kranovi;
•    Obrtne konzolne stubne dizalice;
•    Monorail dizalice;
•    Mosni kranovi sa opremom u EX zaštiti.

Proizvođač opreme koja se ugrađuje na naše kranove je firma SWF KRANTECHNIK – Nemačka, koja posluje u okviru sistema KCI-KONECRANES.

Garancija kvaliteta usluga koje pružamo je i referenc lista od preko 200 izrađenih kranova koja se može pogledati na našoj WEB adresi. Pružamo mogućnost servisiranja, tehničkog održavanja kao i remont postojećih kranova.

Investitorima koji žele sami da izrade i montiraju delove čelične konstrukcije mosnog krana (uz naš nadzor), posebno nudimo mogućnost projektovanja i isporuke kompletne opreme (crane kits). Odnos cena/performanse, vreme isporuke, kvalitet i tehnički dizajn glavni su razlozi zbog kojih kupci biraju firmu Colpart za svog poslovnog partnera.

Od svog osnivanja do danas smo iskustvom, inovacijama i stalnim razvojem postavili standarde u proizvodnji kranova. Našim kupcima nudimo efikasna i sigurna rešenja za podizanje. Za više informacija možete nas pozvati. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i tkloniti svaku nedoumicu. Preporuke zadovoljnih klijentata je ujedno i naša najbolja reklama.

Kirovljeva 5/16/3, Beograd