fbpx
118069570_106734397822599_1487585626022856365_o

Proizvodi od kanabisa – Hemperience

HEMPERIENCE proizvodi od konoplje su potpuno novi brend u Srbiji. Proizvodi su dobijeni od industrijske konoplje (CANNABIS SATIVA) uzgajane na domaćim plantažama.

Dozvola za gajenje konoplje izdaje se na osnovu Zakona o kontrolisanim psihoaktivnim supstancama i Pravilnika o uslovima za gajenje konoplje iz 2013. godine, što znači da je sve u potpunosti prošlo kroz potrebne analize. Sadržaj supstanci iz grupe tetrahidrokanabinola (THC) je manji od 0.2% .Naši proizvodi se pune i pakuju u ambalažu koja ima sve potrebne certifikate koji obezbeđuju dugotrajnost i čuvaju kvalitet proizvoda.

Prvi od proizvoda koji je predstavljen domaćem tržištu je ČAJ OD KONOPLJE koji sadrži do 2% CBD-a i ispod 0,2% THC-a. Ovo je potpuno netretiran, organski i prirodan proizvod dobijen od cvetova industrijske konoplje sa naših plantaža u srcu Šumadije. Koristi se kako bi se poboljšalo raspoloženje, smanjio stres, kao i za još mnogo pozitivnih efekata. Govorimo o dokazano zdravom proizvodu koji povećava energiju, relaksira telo i um, otklanja nervozu i nesanicu, podiže raspoloženje, poboljšava varenje i probavu, snižava visok krvni pritisak, poboljšava san, ublažava probleme sa bubrezima, kontroliše i snižava nivo holesterola u krvi, pomaže ljudima koje muči jaka kiselina u želucu, sprečava konvulzije (GRČENJE MIŠIĆA), pomaže u regulisanju telesne težine i njenom održavanju, ublažava upale krajnika, groznice i mučnine. Osim toga sadrži kanabinoid (CBD) koji pomaže u lečenju reumatoidnog artritisa, kolitisa, upale jetre, kardiovaskularnih bolesti i šećerne bolesti. Čak i ukoliko nemate zdravstvenih problema, čaj od konoplje se javlja kao odličan dodatak vašoj svakodnevici.

 

061 653 0810