fbpx

Omladinska zadruga Tragač

Omladinska zadruga Tragač sarađuje sa 750 pravnih lica u Beogradu i većim gradovima u Srbiji, kao što su: društvena i javna preduzeća, instituti, državne institucije, domaće i strane banke, privatna preduzeća, privatne radnje.  Omladinska zadruga Tragač na brz, pouzdan i profesionalan način pronalazi poslove za vas.

Privremeni poslovi za studente – Omladinska zadruga Tragač.

Omladinska zadruga Tragač sarađuje i sa nevladinim i neprofitnim organizacijama iz Beograda. Naša zadruga već dugo godina posluje, čime potvrđujemo našu uspešnost koja je zapravo produkt dobre komunikacije; kao i izgrađene mreže međuljudskih odnosa. Ukoliko tražite zaposlenje, naša ponuda poslova odgovoriće vašim zahtevima.
U ponudi nudimo sve vrste poslova, bilo da vas interesuju:

Veliki broj marketinških agencija za potrebe promocije sajamske priredbe ili poslovne prezentacije preko nas angažuje nezaposlena lica i studente za obavljanje poslova.  Imamo veliko iskustvo i dobru kadrovsku popunjenost. Prilikom angažovanja lica za koje postoji zakonska obaveza prijave i odjave na obavezno penzijsko i zdravstveno osiguranje, obaveze prijave angažovanih, radi sama omladinska zadruga. Tom prilikom lica dobijaju i zdravstvenu knjižicu koja je važeća za period za koji su angažovani tako da o tome ne treba da brinete.

Radimo po principu hitnog servisa

Princip hitnog servisa znači da možemo obezbediti radnike na telefonski poziv za bilo koju lokaciju u Beogradu. Gde god da su vam potrebni radnici, u najkraćem roku ćemo vam okupiti potreban broj ljudi po veoma povoljnim uslovima. Ovaj način angažovanja je najpovoljniji za vas sa finansijskog aspekta. Na ovaj način je procenat zakonskih obustava najniži, ako se gleda u odnosu na druge legalne načine angažovanja radnika.  Metodu regrutacije koju koristimo je pretraga baze sa biografijama kandidata. U našoj bazi se nalazi preko 15000 profila. Za vašu potrebu ćemo iz baze izvući najrelavantnije kandidate za posao. Za Vaše potrebe obezbeđujemo:

  • Radnici za povremene poslove;
  • Radnici za privremene poslove;
  • Radnici za sezonske poslove.

Pozivamo vas da nam se pridružite!

U slučaju da ste zainteresovani da koristite naše usluge možete nas kontaktirati, ili doći lično. Pogledajte preporuke naših zadovoljnih klijenata i uverite se u kvalitet naše usluge.

Studentski trg 10, Beograd