fbpx
stp travel

Stojković Prevoz Plus

Mi se bavimo iznajmljivanjem kvalitetnih autobusa i imamo dugogodišnje iskustvo u drumskom saobraćaju. Prevoz putnika sa agencijom Stojković prevoz Pus je sigurno i bezbedno jer imamo iskustvo u drumskom saobraćaju preko 23 godine i pređenih više miliona kilometra. Kapacitet komercijalnih sedišta u našim autobusima je od 49. do 89. mesta.

Prevoz putnika autobusom – Stojković Prevoz Plus.

Putnike prevozimo autobusima visoke turističke klase, koji su opremljeni svom potrebnom opremom za vaše udobno i bezbedno putovanje. Standardna oprema podrazumeva sigurnosne pojaseve, dvd/audio oprema, udobna obarajuća sedišta (zakonski propisanim razmakom između sedišta), klima, panoramska zatamljena stakla.

Posedujemo:

  • licencu za obavljanje prevoza u domaćem i međunarodnom prevozu putnika;
  • potvrdu o ispunjavanju uslova za prevoz dece;
  • tehničke i putne dozvole;
  • polise osiguranja putnika i stvari od nezgode;
  • osiguranje prema trećim licima.

U voznom parku Stojković prevoz Plus se nalaze autobusi poznatih proizvođača Neoplan i Skanija. Poznati su po kvalitetu i pouzdanosti na putevima. Nije zanemarljiva ni udobnost koja je jako bitna na dugačkim putovanjima. Takođe vam možemo ponuditi  double decker autobuse. Autobusi na dva sprata ili double decker autobusi su predviđeni za veće grupe putnika, tako da naša firma može da izađe u susret svim zahtevima.
Svi naši autobusi se redovno odvoze na tehničke preglede i imaju svu potrebnu dokumentaciju.

Naši vozači su profesionalci sa dugogodišnjim i bogatim iskustvom. Imaju iskustva kako na domaćim, tako i na inostranim putevima. Sa našim osobljem ste uvek sigurni da ćete bezbedno i brzo stići na svoje odredište.

U našoj firmi veliku pažnju posvećujemo sigurnosti naših putnika.  Obavezne su polise osiguranja putnika i njihovih stvari. Budite sigurni i uživajte u vašem putovanju sa nama.

Naši autobusi kao i naša kompanija Stojković prevoz vam stoje na raspolaganju. Veliki broj agencija i privatnih lica nam je ukazalo poverenje u proteklih 20 godina. Uvek nas možete kontaktirati za više informacija. Pročitajte preporuke naših zadovoljnih putnika i uverite se u naš kvalitet.

Slobodana Lale Berberskog 96, Beograd