fbpx
Rukovski Risto – prevod dokumenta ovlascenja

Rukovski Risto – Sudski tumač i prevodilac za grčki jezik

Rukovski Risto je sudski tumač specijalizovan za prevođenje na grčki jezik. Time je nastavio svoju porodičnu tradiciju i opredelio se za sudstvo, kao i njegov otac. Stekao je iskustvo radeći u kancelariji svoga oca, grčkog advokata Rukovski Panajota, koji je bio među prvim sudskim tumačima u Srbiji.

Rukovski Risto – Sudski tumač i prevodilac za grčki jezik.

Usluge prevođenja

U usluge koje nudi spadaju:

 • Sudski prevodi sa grčkog jezika;
 • Overa potpisa;
 • Overa Apostilom;
 • Pravni poslovi;
 • Pomoć u poslovnoj saradnji.

Ako imate potrebu da nekoj osobi u Grčkoj u vaše ime i za vas račun poverite da obavi određenu radnju u Grčkoj mi ćemo Vam prevesti Vaš dokument. Sudska overa dokumenata na grčki jezik. Sudski tumač za grčki jezik Rukovski Risto garantuje poverljivost dokumenata.

Prevodilac za grčki jezik

Oni koji su nam poklonili poverenje:

Htl Metropol; Kpmg; Deloyte; National Bank Of Greece; Alpha Bank; Pireus Bank; Isomat; Advokatska Kancelarija Rokas; Lamda Development; Lukoil; Kleeman Liftovi; Zeelanidia; Fama Food; Grand Casino; Eurofast Global; Unhcrl; Interkomerc; Zadužbina Hilandar, Trademco, Air Serbia, Titan Cementi, Fabrika Šećera Crvenka.

Dositejeva 1a, Beograd

  • 6 godina ranije

  S obzirom na dugogodisnju saradnju, sa zadovoljstvom preporucujem da angazujete gospodina Ristu Rukovskog za usluge prevodjenja sa i na grcki jezik.

  Mila Stijak