fbpx
yell.rs

Perfect Vision

Perfect Vision je centar za lasersku hirurgiju oka koji se nalazi u sklopu poliklinike Kuća zdravlja, sa sedištem u Subotici. Tokom višegodišnjeg uspešnog rada, pozicionirali smo se kao jedni od najpriznatijih u svojoj oblasti.
 
Naš stručni tim broji tri stalno zaposlena oftalmologa i tri oftalmologa konsultanta sa Instituta za očne bolesti iz Beograda i Klinike za očne bolesti iz Novog Sada, na čelu sa dr Brankom Ivošević. Temelj naših današnjih rezultata postavljen je kroz izuzetno plodonosnu saradnju sa prof. dr Nikicom Gabrić, upravnikom Klinike Svjetlost iz Zagreba, tokom koje smo u naš svakodnevni rad implementirali postulate najsavremenije svetske oftalmologije.

Organizacijom i opremljenošću prostora, Perfect Vision zadovoljava najmodernije standarde struke, obuhvatajući: dve operacione sale sa pratećim prostorijama, dve oftalmološke ambulante, laserski kabinet i dijagnostički kabinet sa visoko specijalizovanom opremom.

Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji i praćenju svetskih oftalmoloških trendova, u mogućnosti smo da ponudimo visokokvalitetne usluge, među kojima posebno izdvajamo:
• lasersko uklanjanje dioptrije,
• ultrazvučna operacija katarakte,
• ugradnja faknih intraokularnih sočiva,
• ugradnja specijalnih multifokalnih intraokularnih sočiva,
• rano otkrivanje i najsavremenije lečenje glaukoma,
• lečenje senilne degeneracije žute mrlje,
• laserska zaštita vida kod dijabetičara itd.

Naš najveći uspeh i najjača motivacija je očuvanje vida naših pacijenata. Od prvog susreta, svakom pacijentu pristupamo sa puno razumevanja i brige, težeći da pronađemo najbolje rešenje njegovog zdravstvenog problema. Organizujemo brojne akcije i popuste za naše pacijente, ali i razna predavanja i javne nastupe na radiju i televiziji, akcije besplatnih pregleda kao i brojne humanitarne akcije kojima pružamo doprinos unapređenju naše lokalne zajednice.

Za sve one koji su udaljeni od Subotice preko 200 km, obezbeđujemo besplatan smeštaj u hotelu Vila Majur.

Senćanski put 15, Subotica