fbpx
Izrada pečata

Beograver

Beograver u svojoj proizvodnji koristi najmoderniju lasersku tehnologiju kako bi izašli u susret i najzahtevnijim potrebama sečenja i graviranja. Koriste se laserskim sistemom Speedy 100 koji pruža mogućnosti graviranja i sečenja brže i preciznije. Speedy 100 je laserski sistem visoke preciznosti tj. 1000dpi koji poseduje brzanje od 5G prilikom graviranja i maksimalnu brzinu rada od 355 cm/s. U našoj ponudi se nalaze pečati i lasersko graviranje.

Pečati i lasersko graviranje – Beograver.

Za izradu pečata potrebno je 5 minuta. Vrši se uz vašu ili našu grafičku pripremu. Ukoliko sami radite pripremu, potrebno je da se to obavi u Adobe Illustrator ili CorelDraw formatu i zajedno sa potrebnim dokumentima poslati na naš e-mail ili možete koristiti formu za naručivanje pečata sa našeg sajta. Logotip ili slika mogu da budu i u rasteru (u što većoj rezoluciji). Ukoliko imate stari mehanizam, moguće je samo zameniti jastuče.

Lasersko graviranje

Lasersko graviranje i sečenje radimo na plastici, drvetu, svim vrstama nemetala, pleksiglasu, koži, papiru, keramici… Takođe, radimo i graviranje privezaka od Eva pene, izradu pločica za vrata, ID pločica, pločica za obeležavanje inventara, reklamnih tabl, kutija od drveta i sl.

Lasersko graviranje i markiranje metala – Markiranje metala se vrši posebnom tehnologijom. Gravura je crne boje dubine nekoliko mikrona, te je kao takva postojana na vremenske uticaje i grebanje.

Web & Logo Design

Jedna od naših usluga je I profesionalna izrada logotipa i poslovnih prezentacija. Web rešenja za vašu delatnost. programiranje u HTMLu, CSSu, PHP i MySQL.

Brankova 23, Beograd