fbpx

Otkup bele tehnike 011 Metal

Otkup bele tehnike po najpovoljnijim cenama. Firma Metal 011 Tanasijević vrši otkup stare ili neispravne bele tehnike, kućnih aparata i drugih elektronskih uređaja. Vršimo otkup od pravnih i fizičkih lica. Dolazak na kućnu adresu sa isplatom na licu mesta. Otkup frižidera, šporeta, TA peći…

Otkup bele tehnike, kućnih aparata i elektronskih uređaja

Firma 011 Metal Tanasijević želi da podigne svest o zaštiti životne sredine i očuvanju okoline. Zbog toga smo se posvetili otkupu bele tehnike kako bi smo je na pravi način recilirali. Za vas radimo celokupnu uslugu:

  • Otkup tehnike i kućnih aparata
  • Dolazak na Vašu adresu
  • Isplata prilikom preuzimanja aparata
  • Recikliramo

Vršimo otkup bele tehnike :

Recikliranje

Materije i supstance, koje zagađuju prirodu su ostaci onoga što proizvodimo kao proizvode, koje posle svog odsluženog veka trajanja nazivamo otpad. Svi električni aparati u koje spadaju sve vrste bele tehnike, mali i veliki kućni aparati na pravi način treba skladištiti i iskoristiti za dalju reciklažu.

Reciklaža, kao ponovni proces korišćenja upotrebljinih materijala, za slične ili iste proizvode, dovodi do smanjenja štetnih materijala u vazduhu, vodi i zemljištu.

Svako ko se uključi u reciklažu treba da zna da time štedi energiju, manje zagađuje i čuva životnu sredinu.

U zavisnosti od otpada možete da reciklirate:

U sklopu svog poslovanja, firma Metal 011 Tanasijević vrši otkup elektroskog otpada od fizičkih i pravnih lica.

Posedujemo dozvole Ministarstva za zaštitu životne sredine.

Dolazimo po pozivu za Beograd i širu okolinu. Vozilo ide svaki dan od 07h do 22h, nema čekanja više dana za dolazak, a isplata je odmah.

Za više informacija i zakazivanja termina za preuzimanje proizvoda možete nas kontaktirati. Preporuke zadovoljnih klijenata je najbolja reklama naše usluge.

Metal 011 Tanasijević Beograd, Srbija