fbpx
yell.rs

Otkup automobila

Ukoliko se nalazite na životnoj prekretnici i rešili ste da se oslobodite svih starih stvari, a između ostalog na spisku se nalazi i vaš stari automobil koji ste rešili da prodate, naša agencija može da vam obezbedi pomoć i podršku u svakom smislu te reči. Mnogo godina unazad se bavimo otkupom automobila, ali i svih ostalih vozila, i možemo s pravom reći da smo jedna od agencija koja može svim klijentima da ponudi samo najbolje uslove i omogući profesionalnu saradnju.

Bavimo se otkupom polovnih i novih automobila, svih marki i tipova, radimo i otkup havarisanih vozila, namenjena otpadu i starom gvožđu, a vršimo otkup i specifičnih vrsta vozila, kao što su taxi vozila, old tajmeri, i slično. To znači da samo kod nas možete da obezbedite kompletnu uslugu otkupa automobila po trenutno najboljim cenama koje se mogu naći na tržištu. Da biste se uverili koliko smo ozbiljni i profesionalnu u poslu otkupa automobila kojim se bavimo jako dugo, napravili smo ponudu za vas koja uključuje besplatnu procenu vrednosti vašeg automobila, pripremu sve neophodne prateće dokumentacije i sve savete i informacije koje vam mogu pomoći da se otkup obavi brzo i efikasno, na obostrano zadovoljstvo.

Naša agencija je otvorena za sve vaše pozive i pitanja svih 365 dana godišnje, radimo bez odmora i prekida, kako bismo svim našim klijentima obezbedili najbolju uslugu onda kad im je potrebna. Otkup automobila obavljamo stručno i profesionalno, a ono što je vama svakako najbitnije, jeste da isplatu vršimo odmah po završenom poslu. Nema čekanja, nema gužve, nema nerviranja, samo kod nas možete da prodate svoj automobil ili bilo koje drugo vozilo nikad jednostavnije. Trudimo se da svim našim klijentima izađemo u susret koliko god možemo, zato nas slobodno pozovite i razrešite sve nedoumice. Otkup automobila po najpovoljnijim i najboljim uslovima na tržištu samo kod nas, pozovite i proverite zašto među klijentima imamo najbolju reputaciju.

Vršimo otkup automobila na svim opštinama grada Beograda. Za otkup automobila dolaze u obzir sledeće opštine: Novi Beograd (Bežanijska kosa); Čukarica; Palilula; Savski Venac; Vračar; Stari Grad; Voždovac (Jajinci, Beli Potok, Pinosava, Resnik…); Rakovica; Zemun; Zvezdara; Barajevo; Lazarevac; Mladenovac; Obrenovac; Sopot; Grocka; Surčin…

 

Vojvode Stepe 415, Beograd