fbpx
otkup-automobila

Otkup automobila Asena

Otkup automobila Beograd Asena, je firma koja se bavi otkupom polovnih, starih, havarisanih i neregistrovanih vozila. Beograd je ključni reon u kome se otkup obavlja, i to na teritoriji svih opština, pa čak i u nešto daljim kao što su: Surčin, Obrenovac, Lazarevac, Barajevo, Sopot, Mladenovac i Grocka.

Otkup svih vrsta vozila Beograd

Otkup automobila Beograd Asena vrši otkup svih polovnih vozila, bez obzira na stanje motora, pređenu kilometražu, spoljna oštećenja ili stanje u kom se nalazi enterijer.

Moglo bi se reći da je za otkup polovnih vozila svih vrsta Beograd prava prestonica. Ne samo zato što je Beograd glavni grad Srbije, već zato što u njemu živi najveći broj vozača u Srbiji.

Na teritoriji Beograda se obavi najveći broj uspešnih prodaja polovnih automobila. Jedan od razloga je što pokrivamo bukvalno sve opštine, iako je Palilula naše sedište. Dakle vrlo brzo stižemo u obližnje beogradske opštine: Rakovica, Savski Venac, Voždovac; ali i centralne: Stari Grad, Vračar, Zvezdara, Palilula, Novi Beograd, Zemun; kao i nešto šire opštine Beograda: Surčin, Obrenovac, Lazarevac, Barajevo, Sopot, Mladenovac i Grocka.

Kada je otkup u pitanju, naša misija je da od Vas kupimo prevozno sredstvo koje želite da prodate, ali na fer i korektan način, uz profesionalnu i moralnu obavezu da ponudimo najbolje cene za otkup automobila, polovnih automobila, havarisanih i polovnih vozila u Beogradu, a i šire u Srbiji. Isplata odmah je zagarantovana.

Uopšte nije bitno vozno stanje ili godište automobila koji nudite, već želja da svoje vozilo prodate. Od nas može da se očekuje profesionalno poslovanje, fer besplatna procena automobila i njegove vrednosti, kao i zasigurno najpovoljnije cene za otkup polovnih vozila koje Beograd može da ponudi.

Popunite online upit za procenu na našem sajtu otkup automobila ili okrenite broj telefona za otkup u Beogradu:

i uverite se u verodostojnost onoga što nudimo. Besplatna procena automobila je garantovana kroz naš online upit ali i telefonski poziv.

Palilula, 11060 Beograd

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku