fbpx
Omni Medikal-dijetetski suplementi

Omni Medikal

OMNI Medikal je kompanija koja se bavi trgovinom na veliko farmaceutskim i medicinskim proizvodima, kako u zemljama osnivanja tako i u čitavom regionu. SYNERGY medicinski potrošni materijal koji je napravljen od gume i plastike i SYNERGY  dijetetski suplementi vrhunskog kvaliteta, veleprodaja i distribucija.

Dijetetski suplementi i potrošni medicinski materijal

OMNI Medikal je mlada veledrogerija osnovana 2013.godine. Vlasnik srpske kompanije je istoimena kompanija iz Makedonije, OMNI Medikal doel Skopje, koja je ujedno vlasnik još jedne kompanije u Hrvatskoj pod nazivom OMNI Med. Svoje poslovanje zаsnivаmo nа visokom kvаlitetu proizvodа koje zastupamo i distribuiramo kao i stručnom i posvećenom odnosu prema klijentima.

Naš tim čine talentovani i iskusni doktori medicine, diplomirani farmaceuti, licencirani savetnici i saradnici puni entuzijazma ali i znanja. Visok nivo stručnosti, stalno usavršavanje, odlično upravljanje proizvodima, iskustvo i posvećenost poslu predstavlja temelj naše kompanije.

Značajnu pažnju posvećujemo i kontinuiranoj edukaciji naših zaposlenih. Konstantno unapređujemo naše poznavanje proizvoda i tržišta, stvaramo, implementiramo i nadgledamo sve marketinške i promotivne aktivnosti.

Medicinski potrošni materijal

OMNI Medikal kompanija zastupa i distribuira proizvode od medicinske gume, plastike i silikona. Takođe  prodajemo potrošni materijal za regionalnu anesteziju i specifične procedure, zatim biomaterijale i proizvode za hemodijalizu.

SYNERGY medical disposables je dugo zastupljen brend potrošnog medicinskog materijala na tržištu Srbije, čiji su proizvodi izrađeni od najkvalitetnije medicinske plastike. Sve ove godine trudimo se da konstantno pratimo potrebe tržišta i da naše proizvode prilagođavamo zahtevima naših klijenata.

Dodaci ishrani

Dijetetski suplementi ili dodaci ishrani su namirnice koje dopunjuju normalnu ishranu i predstavljaju koncentrovane izvore vitamina, minerala ili drugih supstanci sa hranljivim ili fiziološkim efektom. Mogu da se koriste pojedinačno ili u kombinaciji. Našim klijentima nudimo SYNERGY dijetetske suplemente vrhunskog kvaliteta proizvedene i uskladjene sa US FDA i EU propisima.

U ponudi imamao sledeće suplemente:

  • FERROFECT – predstavlja organsko helirano gvožđe-bisglicinat u kompleksu sa vitaminima C, B6, B12, folnom kiselinom, cinkom, bakrom i manganom. Preporučuje se osobama sa niskom koncentracijom gvožđa u krvi.
  • VOLURINE – se sastoji od D-manoze, ekstrakta brusnice i vitamin C. D-manoza je prirodni prost šećer, koji uspešno pomaže u borbi protiv Escherichia Coli. Pomaže kod infekcije urinarnog trakta i kod ponovljenih infekcija mokraćne bešike. D-manoza se ne metaboliše u organizmu i ne ometa regulaciju šećera u krvi pa je zato bezbedna za dijabetičare, decu i trudnice.
  • SYNCADOL – je dijetetski suplement koji sadrži Vitamin D3 2000 IU. Doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i fosfora. Stimuliše pravilnu izgradnju kostiju i poboljšava njihovu mineralizaciju. Jača proces regenaracije nakon povreda tetiva, ligamenata i hrskavice.
  • VITAMIN C 1000 – odnosno  Askorbinska kiselina je esencijalni vitamin za ljudsko telo i jedan od najvažnijih antioksidanata. Pomaže u borbi protiv slobodnih radikala i podržava imuni i kardiovaskularni sistem.
  • VITAMIN B12 – odnosno Cijanokobalamin je hidrosolubilni vitamin koji čuva zdravlje nerava i ćelija krvi. Doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji i sprečava razvoj anemije, slabost i umora.
  • FOLIC ACID + IODINE – je kombinacija folne kiseline i joda(Kalijum jodid). Folna kiselina je neophodna za stvaranje i održavanje novih ćelija što je naročito izraženo u trudnoći i tokom dojenja. Jod je neophodan za stvaranje tiroidnih hormona i pravilan rad tiroidne žlezde. Pomaže održavanju normalnih kognitivnih i neuroloških funkcija.
  • CALCEED – je elementarni kalcijum, kombinacija kalcijum-citrata i kalcijum-laktata. Neophodan je za zdrave, jake zube i kosti. Potpomaže normalno funkcionisanje nervnog sistema, srca i hormona i enzima.

Dijetetski suplementi Omega 3

  •  OMEGA 3 – je prirodan dodatak ishrani sa koncentrovanim ribljim uljem, bogatim omega 3 nezasićenim kiselinama (EPA i DHA) i vitaminom E. Omega 3 masne kiseline kontrolišu metabolizam masti i doprinose održavanju odgovarajućeg nivoa triglicerida u organizmu. Održavaju dobro kardiovaskularno zdravlje i obezbeđuju dobre moždane funkcije. Vitamin E je moćni antioksidans koji sprečava oksidaciju nezasićenih masnih kiselina i neutrališe slobodne radikale.
  • OMEGA 3-6-9 – je prirodna mešavina ulja lanenog semena, kanola ulja, ulja crne ribizle i semena bundeve sa vitaminom E. Omega 3-6-9 (Alfa- linoleinska kiselina ALA, Linolna kiselina LA i Oleinska kiselina OA ) doprinose održavanju normalnog nivoa holesterola u krvi. Smanjuju rizik od koronarnih bolesti, kontrolišu rad svih organa i utiču na funkcionisanje imunološkog sistema. Vitamin E sprečava oksidaciju nezasićenih masnih kiselina i neutrališe slobodne radikale.

OMNI Medikal imа izuzetnu sаrаdnju sа svim svojim klijentimа. Verujemo dа su zаdovoljni klijenti i njihove pozitivne preporuke od suštinskog znаčаjа zа uspeh naše kompanije.

SYNERGY dijetetski suplementi i medicinski potrošni materijal najboljeg kvaliteta!

Autoput 13, Beograd