fbpx
yell.rs

Nutrislo

Nutricia spada u prodavnice zdrave hrane koje su specijalizovane za prodaju zdrave hrane i ujedno je i nutricionističko savetovalište. Na sajtu Nutrice se nalazi i internet prodavnica, koja je jedan od najposećenijih sajtova koji se bave zdravom ishranom na našem jeziku. Nutricia postoji od 1989. godine sa jasno definisanim stavom da se kupcima ponudi kvalitetniji i svima dostupan zdraviji način ishrane kao što su vegetarijanska hrana, organska hrana.

Kvalitet našeg života zavisi upravo od kvaliteta namirnica koje koristimo u svakodnevnoj ishrani. Zato Nutricia nudi široku paletu proizvoda koji zadovoljavaju principe zdrave ishrane. Takav tip ishrane je suprotnost današnjim trendovima brze hrane i ostalih brzo pripremljenih jela koja su lišena vitalnih elemenata.

Proizvodi ne sadrže holesterol i zasićene masne kiseline, koji su prema podacima SZO glavni uzročnici povećane telesne težine, ateroskleroze i drugih bolesti kardiovaskularnog sistema. U proizvodima nema dileme između zdravlja i bolesti jer su svi proizvodi prirodni, bez tragova pesticida, antibiotika, hormona, konzervansa poboljšivača ukusa i mirisa i drugih aditiva. Svesni smo da je za ispunjenje tih uslova važno i gajenje biljaka i zato se iz sve snage zalažemo za ekološku organsku proizvodnju.
U našoj radnji možete naći preko 2000 proizvoda koji zadovoljavaju vegetarijanska i makrobiotička načela ishrane, ali vodimo računa i o potrebama osoba slabijeg zdravstvenog stanja, kao i osobama obolelim od dijabetesa i celiakije. 

Veleprodaja Nutricia posluje od 1992. godine, kao prva specijalizovana veleprodaja zdravije hrane u Srbiji. Osnovni cilj nam je bio i ostao da prateći trendove u svetu, doprinesemo širenju prodavnica zdravije hrane ne samo u Beogradu, već i u celoj Srbiji i na taj način ponudimo zdraviji način života što većem broju ljudi.
Naša uspešna saradnja sa klijentima zasniva se na odgovornom i profesionanom pristupu. Posebno se ponosimo time da imamo veliko iskustvo i uspeh u poslovnom savetovanju preduzetnika koji otvaraju svoju prvu radnju zdrave hrane. U dogovoru sa klijentima vršimo dostavu robe. Pored standardnog sistema odloženog plaćanja takođe imamo i diskontnu prodaju pod povoljnijim uslovima.
Danas, posle više od 20 godina poslovanja u našoj veleprodaji možete naći preko 5000 artikala.

Skadarska 47, Beograd