fbpx
poklon-paketi

Molina surprise

Ukoliko su vam potrebni pokloni i poklon paketi za vaše najmilije, za rođendan, praznike, diplomiranje, gift shop Molina surprise će vam sigurno pomoći. Za svakog imaju ponešto i  ako tražite idealan poklon, ne postoji bolje mesto od ovog.

Slatki poklon paketi za sve prilike

Svi smo dovoljno kreativni u životu kada nas ponesu emcije, možda samo nemamo dovoljno vremena u pravom momentu da to i realizujemo. Tu će Vam gift shop Molina surprise pomoći. Ali ne brinite, biće to poklon sa Vašim pečatom.

Ono što se nalazi u standardnoj ponudi su:

  • Ručno gravirane čaše;
  • Čaše sa motivima;
  • Oslikane šolje;
  • Poklon paketi;
  • Slatki paketi;
  • Slike na platnu;
  • Dekorativni aranžmani.

Ručno graviranje čaša i Oslikavanje teksta na šoljama

Takođe se često napominje da je ručno gravirana čaša ili oslikavanje teksta na čašama i šoljama njihova omiljena delatnost i da su personalizovane poruke na čašama i šoljama najdraži deo posla firme. Sve ovo vrši se na Vaš zahtev i sa Vašom specijalnom porukom.

Međutim, ukoliko ste videli neku ideju na internetu i baš tako zamišljate svoje iznenađenje, njihov stručan tim će se potruditi da sve ispadne onako kako ste to isplanirali, do najsitnijih detalja. Bilo da je u pitanju slatki paket ili slavski, poklon paket ili nešto po vašoj zamisli, tu su da vam daju predlog i sugestiju kako bi iznenađenje bilo veće.

Kada pričamo o kreativnosti i sjajnim ljudima koji svaku priliku mogu da učine još lepšom, Molina Surprise je neizostavna tema. Kada imate emociju, ali vam manjka inspiracije, njihovi pokloni ili paketi su toliko raznovrsni i interesantni, da ćete sigurno pronaći nešto za svaki ukus i uzrast.

Ukoliko ste nakon ovog našeg predstavljanja dobili ideju za originalan poklon za vaše najdraže osobe, jedva čekamo da je čujemo. Možete nas kontaktirati ukoliko su vam potrebni originalni pokloni iznenađenja, poklon i slatki paketi. Ako vam, ipak, nedostaje ideja, tu smo da ih zajedno osmislimo i obradujemo osobu za koju su namenjeni. Pozovite nas već danas!

Sunčana 12, 21208 Sremska Kamenica