fbpx
Sir kriška

Mlekara Kačarević

Mlekara Kačarević je osnovana 2001. godine kao Kačarević promet i bavila se veleprodajom mlečnih proizvoda. U želji da ponudimo tržištu nešto novo i poštujuću tradiciju mioničarskog kraja, gde je nezamisliva trpeza bez sira i kajmaka, 2009. godine je izrađen objekat za preradu mleka. Implementiran je u isto vreme sistem upravljanja zdravstvenom bezbednošću hrane NASSR i firma je dobila novo ima Mlekara Kovačević.

Domaći sirevi, kajmak i surutka, mleko i mlečni proizvodi

Mleko i na adekvatan način dobijeni mlečni proizvodi su bogati proteinima, bioraspoloživim kalcijumom, omega 3 masnim kiselinama i vitaminima rastvorljivim u mastima (A, D, E i K2).

U ponudi od proizvoda imamo: domaći sir, domaći kajmak i surutku. Od domaćih sireva imamo proizvode: Sir kriška, Sir kriška sa paprikom, Sitan sir mrvljeni, Sir kriška ambalaža.

Ispunjeni su svi parametri potrebni za dobijanje proizvoda vrhunskog kvaliteta. Formula uspeha je vrlo jednostavna:

  • Bogati pašnjaci i čista voda obezbeđuju odličan kvalitet sirovog mleka;
  • Tradicionalna receptura u savremenim uslovima prerade;
  • Stalan nadzor i kontrola uz najviše higijenske i tehnološke standarde.

Zahvaljujući prirodnim resursima i vrednim ljudima mionički kraj je postao rasadnik kvalitetne hrane, a naša Mlekara je objedinila sve vrednosti u proizvode koji svoje mesto nalaze na trpezama građana Srbije.

Svakog jutra (oko 5 časova ujutru) počinje naša priča. Vredni meštani mioničkih sela muzu krave i odlažu mleko u laktofrize (uređaj za čuvanje mleka u higijenski i temperaturno adekvatnim uslovima) čekajući kamione Mlekare Kačarević da najkvalitetnije mleko preuzmu i prevezu u proizvodne pogone.

Koristeći savremenu tehnologiju usklađenu sa NASSR standardom upravljanja zdravstvenom bezbednošću pravimo pravi domaći sir i kajmak.

Negujući sopstveni poslovni stil na prvo mesto stavljamo kvalitet i kontinuitet u kvalitetu proizvoda. Cilje je da proizvodi Mlekare Kačarević postanu nezaobilazni deo svake trpeze, sa kvalitetom kao najboljom preporukom.

Budite slobodni da nas kontaktirate i uverite se u kvalitet naših proizvoda.

Mionica selo, Mionica