fbpx
transport

Ultra Speed špedicija

Ultra Speed špedicija je tim mladih ljudi koji pruža profesionalne usluge u oblasti međunarodni transport robe. Veoma povoljno i brzo možemo odgovoriti svakom Vašem upitu, bilo da je u pitanju zbirni transport ili puni utovar. Na raspolaganju su Vam šleperi, kombi vozila, hladnjače.

Međunarodni transport robe – Ultra Speed špedicija.

Kada je u pitanju transport robe, prednost saradnje sa nama podrazumeva:

  • Redovne linije zbirnog kamionskog transporta iz većine zemalja Evrope;
  • Uspostavljenu saradnju sa velikim brojem prevoznika što omogućava pouzdan i povoljan transport zbirnih i punih kamionskih utovara;
  • Potpuno i pravovremeno obezbeđivanje informacija u vezi sa utovarima i pristizanjem robe;
  • Fleksibilnost u pogledu iznalaženja najpovoljnijih rešenja za Vaše transportne i logističke potrebe kako po pitanju vremena pristizanja tako i po pitanju cena usluge.

Izdvajamo sledeće međunarodne destinacije koje najčešće radimo, a koje bi i Vama mogle biti interesantne, a to su:

  • Belgija, Holandija, Engleska, Nemačka, Francuska;
  • Španija, Italija, Grčka, Turska, Slovenija, Hrvatska.

Veoma uspešno i po prihvatljivim cenama organizujemo zbirni transport iz Evropskih zemalja ka Srbiji i obratno.

Ukoliko želite da Vaša roba bude transportovana brodom, kompanija Ultra Speed špedicija nudi Vam usluge prevoza robe svim vidovima vodnog saobraćaja (rečni, pomorski, železnički, okeanski). Vodeni saobraćaj najpogodniji je i najekonomičniji za transport velikih količina robe i vangabaritnog tereta.

Kompanija Ultra Speed dugi niz godina vrši avio transport robe i sa poznatim aviokompanijama ima zaključene ugovore po posebnim uslovima; tako da prevoz robe svojim klijentima nudi sa specijalnim pogodnostima. Organizujemo i kombinovani transport (u kombinaciji:  drumski transport, avio transport ili vodeni transport), a radimo i kombinovani kontejnerski transport.

S obzirom na to da posedujemo najsavremeniju opremu i iskustvo, u stanju smo da ponudimo i transport opasne robe i transport specijalnih tereta, kao što su nestandardni i vangabaritni tereti. Za kvalitet usluge i bezbednost robe, kompanija Ultra Speed svojim klijentima daje i pravnu garanciju prilikom potpisivanja ugovora.

Nikole Grulovića 71/I, Beograd

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku