fbpx

Master code 011

Master code 011
Master code 011
Master code 011
Master code 011
Master code 011
Master code 011
Master code 011
Master code 011
Master code 011
Master code 011
Master code 011
Master code 011
Master code 011
Master code 011

Master Code 011 je firma čija je osnovna delatnost ugradnja alarmnih sistema, bežičnih alarmnih sistema, kao i ugradnja video nadzora – kamera sa infracrvenim diodama.

Video nadzor i alarmi

Firma Master Code 011 osnovana je 1992. godine kao preduzeće SAT 4M TECHNIC i osnovna delatnost je bila instalacija satelitskih antena (analognih i digitalnih). Mogu se pohvaliti poslovanjem sa internacionalnim kompanijama kao što su Ericsson i Reuters. U saradnji sa njima postavili su satelitske antene u diplomatskom naselju Golf, u nekoliko ambasada u Beogradu i na apartmanima Genex.

Od 2000. godine firma menja naziv i poslovanje. Iz zanatske delatnosti servisiranja mobilnih telefona, vremenom proširuju delatnost na instalaciju video nadzora, alarma, računarskih mreža i sl.

Danas u osnovni asortiman usluga spadaju video nadzor ( IP video nadzor, HD CVI video nadzor i analogni video nadzor), računarske mreže i alarmi ( bežični detektori, bežične centrale, šifratori, daljinski upravljači i oprema za centrale).

Od usluga firme izdvajaju se i:

  • Servis mobilnih telefona i laptop računara,
  • GPS za praćenje vozila,
  • Kontrola pristupa,
  • Kontrola radnog vremena,
  • Zaštita artikala,
  • Backup podataka sa telefona,
  • Konsalting za sve zahtevnije sisteme.

Još jedna od usluga je i prodaja sigurnosnih daljinskih upravljača. Takođe firma se bavi i prodajom spoljnih digitalnih senzora sa kućištem za spoljnu montažu otpornih na udarce i temperaturne promene. Oni podrazumevaju i automatsku temperaturnu kompenzaciju.

Specifičnost našeg poslovanja je minimum reklamacija u odnosu na sve ostale firme koje se bave sličnim poslom. Ono što kod nas ne možete kupiti su najjeftiniji sistemi jer ih ne radimo. To ne znači da smo najskuplji. Naprotiv, trudimo se da usaglasimo cenu, kvalitet i potrebe, ali da oprema koju ugrađujemo ima bar minimalan kvalitet koji će zadovoljiti potrebe kupca.

U mnogo slučajeva zadovoljni kupci su nas zvali za savet, dodatni posao, naše mišljenje u specifičnim oblastima i, naravno, svaki put smo izlazili u susret.

Zahvaljujući velikom lageru u zemlji i inostranstvu, pružićemo Vam najpovoljnije i brze isporuke poručenih delova.

  • Kategorija : Poslovne Usluge

Lokacija

Obrenovac,Beograd

Postavite preporuku