fbpx
Cimex-itison
 • Popularno

Tepih servis Rojal

Tepih servis Rojal radi mašinsko – dubinsko pranje svih vrsta tepiha i itisona, mašinsko – dubinsko pranje mebl nameštaja i pranje zavesa i draperija. Jedinstven u Srbiji po tome što svoje usluge vrši izuzetno kvalitetnim Cimex mašinama engleske proizvodnje, koje vrše dvosmerno pranje tepiha. 

Mašinsko – dubinsko pranje tepiha i itisona

Tepih servis Rojal osnovan je daleke 1996. godine – izborili smo se da budemo jedan od najuspešnijih servisa u Srbiji.

Odstranjujemo svu prašinu i grinje koje su se zavukle u najdublje slojeve tepiha i mebl nameštaja, a dolazak na Vašu kućnu adresu po tepihe, kao i prevoz su besplatni.

Brzina, kvalitet i efikasnost su naš moto

Pored ovih usluga u okviru tepih servisa Rojal pružamo i sledeće usluge:

 • Pranje i peglanje svih vrsta zavesa i draperija;
 • Poliranje i zaštita mermera i ostalih tvrdih podova;
 • Sve vrste molersko-gipsarskih radova;
 • Spremanje stanova, spremačice;
 • Alpinistički tim vrši sve vrste visinskih radova.

Krajnji rok isporuke tepiha je 3 dana od dana preuzimanja. Po dogovoru to može biti i ranije, bez ikakvog uticaja na kvalitet.

Zbog naše mobilne ekipe omogućili smo uslugu pranja tepiha i mebla u vašem stanu, ukoliko Vam ta opcija više odgovara.

Iskustvo dugo preko 20 godina, znanje i posvećenost u ovom poslu preporučili su nas kod mnogih renomiranih klijenata kao što su: Hotel Moskva, Američka ambasada, Vojnomedicinska akademija, Aerodrom Nikola Tesla, Hotel “Slavija Luks”, Hotel “President”, Hotel “Zira”, KBC Srbija kao i mnogi drugi klijenti koji broje još preko 100 000 poznatih i manje poznatih zadovoljnih klijenata!

Pogledajte preporuke korisnika za našu firmu. Verujemo da ćemo se dogovoriti brzo i lako oko svega. Terenska služba tepih servisa Rojal mobilna je na celoj teritoriji grada Beograda, a i šire.

Pozovite nas i saznajte cene naših usluga, a naše ljubazno osoblje će Vas uputiti u sve što Vas zanima. Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja i sugestije.

Justina Popovića 77v, Beograd

  • 9 years ranije

  Postovanje, vlasnik sam restorana i sa vama smo po prvi put imali saradnju, prezadovoljni smo i nastavicemo saradnju to je sigurno. Vase osoblje je profesionalno, tepisi su nam oprani besprekorno, bez fleka, jastucici na stolicama kao novi i draperije ste fantasticno oprali uz napomenu da ste izuzetno korektni sa cenama, naravno nama ste spustili dodatno cene jer smo restoran. Sekretarice su ljubazne, za sad nemamo nijednu zamerku, Svaka vam cast, samo napred i puno srece u daljem radu. Ivan, radili ste kod nas 18.06.2015 godine tako da znate ko je u pitanju, da se ne reklamiramo…

  Ivan

  • 7 years ranije

  Zelim vam srecnu Novu godinu i zelim da i dalje budete najbolji u svom poslu, jednom godisnje peremo tepihe i garnituru kod vas godinama i ne menjamo vas! Porodica Jovanovic

  Jovanovic Jelena

 • Kvalitet
 • Usluga
 • Cena
Izaberi sliku