fbpx
neofyton prerada plastike

Neofyton

 Mašine  za preradu plastike i gume, njihov  uvoz i isporuka, je glavna delatnost firme Neofyton. Mi testiramo mašine i opremu, puštamo ih u rad, pratimo parametre, kako bi dobili najbolje performance. Izrada mašina za preradu plastike i gume i kompletnih sistema specijalno po vašem zahtevu.

Mašine i opreme za preradu plastike i gume – Neofyton.

Neofyton doo je dinamična kompanija orijentisana ka inovacijama i isporuci najboljeg rešenja kupcima, osnovana 1992. godine sa sedištem u Novom Sadu. Potencijal našeg uspeha temelji se na zastupanju svetskih lidera u industriji prerade plastike i gume – Engel, Piovan, Eurochiller, Campetella i Tria na tržištu Srbije i regiona. Neofyton posluje prema standardima ISO 9001:2008 uz konstantnu težnju ka daljem usavršavanju poslovanja, kao i usluga koju pružamo našim kupcima.

Svoju uspešnost kompanija je dokazala stalnim ulaganjem u razvoj usluga i obezbeđenje kompletnog sistema rešenja za vaše poslovanje:

 • trening;
 • obuka;
 • projektantske usluge;
 • usluge konsaltinga;
 • servisa;
 • uvoza i isporuke opreme.

Svoju ekspertizu usmeravamo ka konstantnoj težnji da za svakog kupca kreiramo precizno i jedinstveno rešenje po sistemu ‘ključ u ruke’.

Kako bismo još više približili našu uslugu i što brže odgovarali na zahteve naših kupaca osnovali smo predstavništvo u Republici Hrvatskoj – Neofyton HR, 2013. godine.

Uvek blizu kupaca 

Korporativni cilj kompanije je održanje trenda povećanja prodaje, pozicije lidera i uspešnog poslovnog partnera u oblasti prerade plastike i gume. To postižemo konstantnim ulaganjem u inovacije, praćenjem tržišnih trendova, kao i ulaganjem u razvoj i edukaciju kadrova kada su u pitanju mašine za proizvodnju plastike i gume.

Filozofija našeg poslovanja temelji se da pružanjem vrhunskih usluga našim komitentima isporučimo ne samo mašine i opremu, već kompletan sistem rešenja i time izgradimo partnerstvo sa kupcima. Neofyton s toga ulaže u međusobno povezivanje svojih kupaca, ostvarivanje saradnje sa inopartnerima, a često pomaže kupcima u zaključivanju novih poslovnih ugovora.

Zadovoljan kupac je naša najveća prednost

Strategija budućeg razvoja naše kompanije je usmerena ka ispunjenju zahteva:

 • POSVEĆENI KLIJENTIMA -Kompanija Neofyton sa svojim kupcima zasniva partnerski odnos, vodeći računa o njihovom najboljem interesu;
 • PROFESIONALNI – Težimo da svojim kupcima pružimo najbolju uslugu i prevaziđemo njihova očekivanja;
 • ETIČNI – Svakom poslu pristupamo odgovorno;
 •  LOJALNI – Pre svega svojim kupcima, kreirajući rešenje za svaki njihov zahtev;
 •  TIMSKI IGRAČI – Kompaniju Neofyton vodi tim vrhunskih profesionalaca, koji svoju ekspertizu usmeravaju ka pružanju najbolje usluge;
 •  INOVATORI – Prateći zahteve tržišta Neofyton stremi da bude uvek prvi u ponudi novih tehnoloških rešenja. Mi zastupamo vodeće kompanije u oblasti prerade plastike i gume;
 •  RAZLIČITI – Uvek ispred konkurencije, poznati po pružanju kompletnog know-how, rešenja po sistemu „ključ u ruke“;
 • LIDERI- Neofyton teži da bude najbolji u usluzi koju pruža. Konstantno proširujemo našu proizvodnu ponudu nudeći uvek nova rešenja.

 Mašine za preradu plastike i gume koje mi uvozimo su vrhunskog kvaliteta.

Korporativni uspeh i imidž renomirane kompanije, Neofyton je izgradio zahvaljujući svom stručnom timu. Njihov talenat, ambicije, upornost i strast za uspehom su kreirali identitet uspešnog poslovnog partnera koji je očuvan do danas. Za postizanje poslovnih ciljeva i rezultata Neofyton čini sve da obezbedi maksimalne uslove za nesmetan rad i razvoj profesionalnih i ličnih veština svih svojih zaposlenih.

Partizanska 27b, Novi Sad