fbpx
yell.rs

Libela Elsi – NS

Renomirani proizvođač u oblasti vaga LIBELA ELSI iz Celja, sa zastupništvom LIBELA ELSI NS u Novom Sadu, nudi kompletan program svojih proizvoda na srpskom tržištu, od programa elektronskih trgovačkih vaga, programa za mesnu industriju, pa sve do automatskog programa i programa za pakovanje proizvoda.

Više od 100 godina tradicije i iskustva u oblasti vaganja je dovelo firmu do zavidnog nivoa. Možemo reći da osnovni zadatak firme nije samo prodaja proizvoda, nego pre svega pružanje znanja preko ljudi zaposlenih u najvećoj vagarskoj firmi na području ovog dela Evrope, tačnije Balkana.

Prvenstveno nam je cilj da gradimo korektan odnos prema strankama, da nudimo najpovoljnije i najoptimalnije uslove, kako u prodaji, tako i u pružanju usluga iz svih oblasti vaganja.

Kao podrška prodaji, u sklopu naše firme se nalazi i servis, koji raspolaže ljudima obučenim za popravke i održavanje svih uređaja iz Libelinog programa vaga.  Moramo da napomenemo da su serviseri obučeni i za servisiranje ostalih vaga koje se mogu naći na našem tržištu.

Paje Radosavljevića 36, Novi Sad