fbpx
yell.rs

Kumkomerc

PVC stolarija, ALU stolarija, Izrada stolarije po meri
 
KUM KOMERC bavi se prodajom gotove PVC stolarije od petokomornih i šestokomornih sistema poznatih svetskih proizvođača: fullHAUZ, INOUTIC kao i dodatne pratecće opreme.
Kao lider u prodaji gotove PVC stolarije nastojimo da ponudimo odličan kvalitet po veoma pristupačnim cenama i na taj način nas još više približimo kupcima.
Naša ponuda definisana je kvalitetom, uštedom energije i novca i otporna je na sve vremenske i atmosferske prilike, a kvalitet nam je jedini uslov.
U širokom asortimanu ponude KUM KOMERCA nalazi se ALUMINIJUMSKA stolarija, kombinacija drvo – aluminijum, krovni prozori, roletne PVC i ALU, rolo komarnici, venecijaneri kao i podprozorske daske i ograde.
Na lageru Vas očekuje preko 60 standardnih dimenzija prozora jednokrilnih i dvokrinih, vrata, balkonskih vrata, sigurnosnih vrata, garažnih kao i sobnih vrata.
Pored standardnih dimenzija u prilici smo da Vam ponudimo i izradu stolarije po meri kao i zastakljivanje terasa.
Stolariju izrađujemo u beloj i braon boji.
Energetski efikasno, ekološki ispitano, a o tome posedujemo sve sertikate o kvalitetu proizvoda.
Vršimo usluge transporta i montaže.
DAJEMO GARANCIJU 10 godina.

Više informacija na www.kumkomerc.rs
Očekujemo Vas Vaš KUM KOMERC

 
Tagovi: Zastakljivanje terasa, Ugradnja vrata, Ugradnja prozora, Sobna vrata, Sigurnosna vrata, Segmentna vrata, Rolo vrata, Pvc vrata i prozori, Prozori, Kućna vrata, Krovni prozori, Automatska vrata, Aluminijumska vrata i prozori, Metalne ograde i kapije, Komarnici.

7. oktobra 229, Beograd