fbpx
yell.rs

Kosmajski konak

Kosmajski konak, dom za brigu o starim licima u Sopotu, nalazi se u podnožju planina Avale i Kosmaja, čija blizina povoljno utiče na boravak i rehabilitaciju starih ljudi. Blaga klima koja povoljno deluje na organizam uslovljena je čuvenom ružom vetrova sa Kosmaja i Dunavskog platoa.
Dom za stare, Kosmajski konak, namenski je građen i potpuno je prilagođen potrebama svojih korisnika. Stručno osoblje doma za stare pruža visok nivo usluga svojim korisnicima. Tim ljudi koji dvadeset četiri časa dnevno vodi računa o našim korisnicima sačinjavaju socijalni radnik, glavna medicinska sestra, negovateljice, spremačice i domar.  Sobe su hotelskog tipa – dvokrevetne sobe sa kupatilom u svakoj sobi. Svaka soba ima telefonski priključak, kablovsku televiziju, mogućnost internet konekcije.

Dom poseduje dozvolu Ministarstva za rad i socijalnu politiku.

Ishrana korisnika je obezbeđena kroz tri glavna i dva dodatna obroka (užine) po preporuci nutricioniste uz mogućnost prilagođavanja posebnim potrebama određenih grupa korisnika.
Medicinska nega je korisnicima na raspolaganju 24 časa dnevno, a o njihovom zdravlju brine domski lekar, koji po potrebi poziva lekare konsultante različitih specijalnosti. Redovno se prate vitalne funkcije: krvni pritisak, telesna temperatura, nivo šećera u krvi, prati se unos lekova, a po potrebi se rade rutinske i složene laboratorijske analize.
Za naše korisnike organizujemo bogat i raznovrstan društveni život kroz razne radionice, proslave rođendana, slava, praznika, razne obilaske i izlete…
Sve u našem domu podređeno je stvaranju tople atmosfere, pružanju vrhunskih usluga i raznovrsnog društvenog života.

Dom spada u delatnost: starački domovi – domovi za stare.

Dositejeva 2, Beograd

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku